pun pogodak

Izdužuje liniju i čini da izgledate 10 kg mršavije: Dženifer Aniston u kombinaciji koju istog trena treba da iskorpirate

0

Ceo Holivud netremice je gledao u nju dok je s velikim osmehom na licu pozirala okupljeni fotografima 

MONOHROMATSKA KOMBINACIJA DŽENIFER ANISTON ODUŠEVILA SVE
MONOHROMATSKA KOMBINACIJA DŽENIFER ANISTON ODUŠEVILA SVE foto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Glumica Dženifer Aniston opčinila je Holivud u petak uveče kada se u Los Anđelesu pojavila u fantastičnom monohromatskom izdanju, koje obožavaju žene koje žele da sakriju poneki kilogram viška koji je ostao nakon zime.

 

Glumica iz Prijatelja (55) prisustvovala je projekciji Jutarnjeg šoua na Pejlifestu u Los Anđelesu u Dolbi teatru u Holivudu. Za ovu priliku ponela je kombinaciju koja je savršena za svaki dan, ali i za specijalne prilike kao što je ovo njeno gostovanje. 

 

Izbor je ovog puta pao na crne cigaret pantalona dubokog struka, koje je glumica uparila sa najjednostavnijom takođe crnom majicom bez rukava, koja je istakla njene veoma lepo oblikovane ruke. 

 

 

Celu kombinaciju ona je upotpunila cipelema na visoku štiklu, koje su dodatno izdužile njenu liniju i učinile da izgleda savršeno.

 

Vizuelno, ovakva kombinacija skida i do 10 kilograma u struku i bokovima, pa ne iznenađuje što je žene obožavaju. 

 

Dženifer se već godinama ne odriče plave kose, a aposlutni hit kada je frizura u pitnju ove godine je bob, koji Dženifer jednostavno obožava.

 

DŽENIFER MONOHROMASTKIM IZDANJEM ODUŠEVILA HOLIVUD
DŽENIFER MONOHROMASTKIM IZDANJEM ODUŠEVILA HOLIVUD foto: Dave Starbuck / imago stock&people / Profimedia

 

Njena plave oči došle su do izražaja iako je imala samo diskretnu dnevnu šminku. Lepa glumica je uživala tokom večeri u razgovoru sa voditeljkom programa, a svi su primetili da je blistala i bila veoma lepo raspoložena. 

 

Ukoliko i vi želite da izgledate mršavije odmah možete da iskopirate ovu kombinaciju i sigurno ćete napraviti odličan izbor, jer crno je i elegantno, a dobro je poznato i da vizuelno može da učini da izgledamo mršavije nego u nekim drugim, naročito jarkim bojama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ponovna ljubav Dženifer Aniston i Breda Pita?

 

makonda-tracker