svaka čast

Sandra Bulok i Dženifer Aniston su odabrale prijateljstvo umesto MRŽNJE: Dugo se nisu družile, a onda ih je upoznao ON

0

Mnoge žene bi verovatno postale ozbiljne suparnice da su se našle u situacijama u kojima su bile ove dve dive

Sandra Bulok i Dženifer Aniston su danas dobre prijateljice
Sandra Bulok i Dženifer Aniston su danas dobre prijateljicefoto: Profimedia

Dženifer Aniston i Sandra Bulok važe za dve vrlo atraktivne glumice već godinama unazad. Iako se poznaju dugi niz godina, i imale nekoliko saradnji, ranije nisu razvile posebnu bliskost niti prijateljstvo.

 

Međutim, skoro se to promenilo i sada važe za dve jako dobre prijateljice, i dalje gradeći prijateljstvo. Ono što ih je jako povezalo jeste to što su se našle jedna drugoj u najtežim trenucima u životu. Sandra je uz Dženifer bila dok se razvodila od Breda Pita, a kasnije i drugog partnera Džastina Terua, a onda su se uloge zamenile pa je Dženifer bila rame za plakanje Sandri Bulok kada joj je, dugogodišnji partner Brajan Randal, preminuo od ALS bolesti.

 

Sandra Bulok se našla kao podrška kada se Sženifer razvodila od Breda Pita
Sandra Bulok se našla kao podrška kada se Sženifer razvodila od Breda Pita foto: Alan Davidson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najzanimljivija stvar jeste da ih je upoznao bivši dečko obe glumice, ali to očigledno nije napravilo nikakvo suparništvo među njima, već su osetile da to može biti temelj za jedno dobro prijateljstvo. Takođe, nije ih na tom putu omelo ni mnogo nezgodnih situacija koje su se dešavale, a ticale dobijanja istih uloga i poslova.

 

U poslednje vreme se često viđaju u zajedničkim izlascima i na pozorišnim predstavama, tako ih je jedan od gledalaca iste predstave zapazio kako se u pauzama dobro zabavljaju, smeju i izgledaju jako blisko i povezano.

 

Pored sjajnih glumačkih karijera i niza velikih filmskih naslova u kojima su se našle, danas Sandra Bulok pokušava da budu obična mama i živi neki mirniji život, pa se zato i povukla iz glumačkog sveta i preselila sa sinom Luisom i ćerkom Lejlom u Teksas. 

Ali i dalje redovno obilazi svoju prijateljicu u Los Anđelesu kad god joj se ukaže prilika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker