uvek veličanstvena

Bukti od SEKSEPILA, a svaki detalj je savršen: Haljina Dženifer Aniston na dodeli SAG nagrada je nivo iznad ostalih

1

Iako nije otišla kući noseći priznanje, šarmantna glumica je bez sumnje bila među najbolje odevenima ove godine na dodeli SAG nagrada

Dženifer Aniston bila je nominovana za SAG nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji, za svoju ulogu u ostvarenju 'Jutarnji šou'
Dženifer Aniston bila je nominovana za SAG nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji, za svoju ulogu u ostvarenju "Jutarnji šou"foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U Los Anđelesu je sinoć održana 30. dodela SAG nagrada, priznanja koje uručuje Udruženje filmskih glumaca, a crveni tepih ponovo je bio veoma uzbudljiv jer je većina dama nosila spektakularne haljine rađene po meri.


Jedna od onih koje su se posebno potrudile jer su bile među nominovanima bila je američka glumica Dženifer Aniston, koja se nadala priznanju za najbolju glumicu u dramskoj seriji, za njenu ulogu u seriji "Jutarnji šou".


Priznanje je ipak otišlo njenoj koleginici Elizabet Debicki, ali je Dženifer bila jedna od najbolje odevenih glumica večeri.

Céline haljina Dženifer Aniston


U ovoj sezoni nagrada zvezdu serije "Prijatelji" viđali smo uglavnom u malim crnim haljinama, ali je ona sada prekinula taj niz na fenomenalan način – srebrnom toaletom koja odiše glamurom.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Za Dženiferin look postarala se modna kuća Céline, koja se odlučila za klasičan kroj sa svetlucavim efektom, koji deluje gotovo hipnotišuće.

 

Dženifer je dobila haljinu rađenu po meri koja ima tanke "špageti" bretele i dubok V-izrez, a prati liniju tela ističući njenu besprekornu figuru.

 

Dženifer Aniston u srebrnoj Celine haljini na dodeli SAG nagrada 2024. u Los Anđelesu
Dženifer Aniston u srebrnoj Celine haljini na dodeli SAG nagrada 2024. u Los Anđelesufoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Toaleta pada do poda, uz mali šlep, i ima šlic koji seže do sredine butine, a glumica ju je kombinovala sa sandalama brenda Jimmy Choo, takođe srebrnim modelom s efektom ogledala.

 


Uz ovako upečatljivu kreaciju, glumica je ponela minimum nakita i jednostavnu šminku, a sve je upotpunila crnom clutch torbicom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ponovna ljubav Dženifer Aniston i Breda Pita

 

makonda-tracker