prada

Tako jednostavna, a KULTNA & VATRENA: Najlepša haljina Dženifer Aniston zbog koje Bred nije skidao pogled s nje

0

Dženifer Aniston je još u doba ljubavi s Bredom Pitom imala najefektnija modna izdanja za crveni tepih.

Dženifer Aniston i Bred Pit na početku svog braka bili su najlepši par Holivuda
Dženifer Aniston i Bred Pit na početku svog braka bili su najlepši par Holivudafoto: SCOTT NELSON / AFP / Profimedia

Sećate li se septembra 2000. godine, kada su se kao novopečeni bračni par Dženifer Aniston i Bred Pit pojavili na 52. dodeli Emi nagrada, blistajući od ljubavi i sreće.

 

Tada verovatno nije bilo lepšeg para u Holivudu, a sigurno je da su sve oči bile uperene u njih. Iz govora njihovog tela čitalo se koliko su srećni, zaljubljeni i sigurni u svoju ljubav, a to su bile godine velikih uspeha za Dženifer i na polju karijere. Naime, te godine bila je nominovana za Emi za ulogu Rejčel u seriji "Prijatelji".

 

Kako je bila reč o veoma važnom događaju za slavnu glumicu, ona je ponela predivnu crvenu haljinu koja je postala kultna i i dalje važi za kultnu godinama kasnije.

 

U pitanju je bila minimalistička i jednostavna haljina modne kuće Prada, kojom je savršeno iznela onu modnu maksimu "manje je više". Pradina toaleta bila je dugačka, bez rukava i bretela,  a opet i glamurozna i efektna. U donjem delu se lagano širila i fenomenalno je istakla njenu uvek vitku figuru. 

 

1 / 5 Foto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia

 

Jedini detalj na ovoj kreaciji bilo je "ojačanje" dvostrukom tkaninom ispod grudi. Dženifer je upotpunila svoje izdanje zlatnim sandalama, kratkom svetlucavom ogrlicom i minijaturnom tašnom.


Dženifer je tada rešila da kosu pusti niz leđa, dok je napred izvukla nekoliko stepenastih pramenova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Dženifer Aniston: pripreme za crveni tepih

 

makonda-tracker