bogat(ijI) volumen

Za 5 sekundi posla deluje TRIPUT GUŠĆE: Trik frizera Dženifer Aniston zbog kog joj kosa izgleda punije pri korenu

0

Kako da kosa deluje bogatije i puno volumena već uz sam skalp, odlično za čovek koji brine o frizurama Dženifer Aniston već godinama

Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizurifoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Dženifer Aniston, slavna holivudska glumica i zvezda sitkoma "Prijatelji", već godinama je među ženama čije frizure inspirišu.


Još od čuvene "Rejčeline frizure", koju je imala u popularnoj seriji, Dženifer uvek ima trendi stil koji se kopira širom sveta, a bez obzira na dužinu, uvek su tu prisutni stepenovi koji čine da kosa deluje punije.


Međutim, da bi joj kosa delovalo gusto i puna volumena pri korenu, glumičin frizer primenjuje jedan poseban i krajnje jednostavan trik.

Trik za veći volumen poput Dženifer Aniston


U frizerskom kutku društvenih mreža Instagram i TikTok u poslednje vreme je popularna caka za postizanje gušćeg izgleda kose pri samom korenu koji se izvodi očas posla.

 

Tajna frizera Dženifer Aniston za gušću kosu pri korenu je jednostavna
Tajna frizera Dženifer Aniston za gušću kosu pri korenu je jednostavnafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Trik je u tome da:

  1. vlažnu kosu najpe podelite na cik-cak razdeljak, a potom je osušite fenom ili ostavite da se osuši prirodno.
  2. Kada je sasvim suva, napravite prav razdeljak, poništvši cik-cak, tako što ćete povući liniju češćićem.

Pogledajte kako se to izvodi.


Zahvaljući tome, kosa će delovati gušće jer je u predelu razdeljka osušena tako da vlasi padaju u suprotnim smerovima, pa im je prirodno da budu malo odignutiji od temena.


Tako jednostavno, a tako efektno!


Tajna kose Dženifer Aniston


Slavna glumica je, inače, ranije pričala o tome da redovno ide na tretmane kose i skalpa, zahvaljujući kojima su njene vlasi uvek održavane i savršeno negovane, a koža glave hidrirana.

1 / 9 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Njen dugogodišnji frizer Kris Mekmilan otkrio je daoni jednom mesečno koriste maske za oporavak kose, a pribegavaju i tehnikama za uklanjanje mrtvih ćelija kože sa skalpa, poboljšaju cirkulaciju u tom delu i podstaknu rast dlake.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

 

makonda-tracker