simpatično

25 godina razlike nije bilo problem: Ovo je trenutak u kom je Majkl Daglas shvatio – Ketrin Zita Džons je ona prava

0

Poznati par ove godine slavi 24 godine braka, a oni su, prema glumčevim rečima, danas zaljubljeniji nego bilo kad ranije

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godine
Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godinefoto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Holivudski glumac Majkl Daglas (79) od godinama je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca filmske industrije, ali je on mahom bio zauzet.


Od prve supruge Dijandre Luker, kojom je bio oženjen od 1977, razveo se 2000, a iste godine se oženio 25 mlađom koleginicom Ketrin Zitom Džons (54).


Par je u međuvremenu dobio dvoje dece, proživeo mnogo uspona i padova, a glumica je Daglasu bila najveća podrška tokom njegove borbe protiv raka.

Oni su do sada podelili nek poneki detalj o svojoj ljubavi i braku, a glumac je sada otkrio da je od samog početka bio svestan da je Ketrin ljubav njegovog života.

 

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godine
Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godinefoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

On je gostovao u emisiji Lorraine, gde je ispričao da su velška glumica i on danas zaljubljeniji nego ikad, a podelio je i simpatičnu priču o tome kako su počeli da se zbližavaju.


Znaš, Ketrin voli golf. To je zapravo nešto zbog čega smo isprva bili najbliskiji. Stvari su delovale dobro i onda sam je pitao: "Šta misliš o golfu?", a ona je rekla: "O, ja volim golf!", a ja sam rekao: "Voliš?". To mi je bilo predobro da bi bilo istina – rekao je glumac. – I igra dobro.


On je istakao da je tada shvatio da je Ketrin Zita Džons "ona prava".

 

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godine
Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godinefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuvena je priča o tome da joj je Majkl Daglas čim su se upoznali rekao: "Hoću da budem otac tvoje dece". Par se venčao u Njujorku 2000, a potom dobio sina Dilana (23) i ćerku Keris (20).

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

 

makonda-tracker