impozantno

Kako izgleda GARDEROBER Dženifer Aniston? Glumica podelila veličanstven kutak doma zbog kog će žene uzdahnuti

0

Dženifer Aniston ima luksuzan i veličanstven kutak za svoju garderobu, kutak za ulepšavanje i uživanje.

Dženifer Aniston živi u luksuznoj vili sa divnim kutkom
Dženifer Aniston živi u luksuznoj vili sa divnim kutkomfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Slavna glumica Dženifer Aniston već godinama je jedna od najuspešnijih i najvoljenijih žena Holivuda. Takođe, ona je i jedna od najbolje stilizovanih glumica, a o svakom njenom stajlingu za crveni tepih pažljivo se vodi računa.

 

S obzirom na to da živi u impozantnoj vili na Bel Eru, Dženifer u svom domu može da sredi svaki kutak po svom ukusu, a jedan poseban odlučila je da posveti svojoj odeći!

 

Gde drugde jedna holivudska diva da drži svoje haljine, visoke potpetice i torbice nego u luksuznom garderoberu?

 

Dženifer Aniston u svom domu ima walk-in ormar sa brojnim delovima i pregradama, gde je podeljena njena garderoba i brojni aksesoari.

 

Ona je pokazala kako izgleda njen garderober u svojoj novoj objavi na Instagramu, pa pokazala kako se spremala za nedavnu dodelu nagrada People's Choice.

 

 

Naravno, uz brojne stiliste, šminkere, pomoćnike... Ipak, čak ni Džen nije bila u prvom planu nego upravo ormar, koji liči na moderni butik.

 

Dominira drvo, a toliko je velik da u njega može stati nekoliko ljudi i čitav kutak za ulepšavanje, udobna fotelja, ogledalo sa svetlima za sređivanje...

 

Dženifer Aniston pokazala je kutak svog doma
Dženifer Aniston pokazala je kutak svog domafoto: EPA / PAUL BUCK

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Da li je moguća ponovna ljubav Breda Pita i Dženifer Aniston?

 

makonda-tracker