divno!

Može da se nosi kao kaput, haljina, tunika... Megan Markl ima ultramoćan & prelep modni komad kojim je dočekala proleće

0

Megan Markl je prvi dan proleća dočekala u prelepom odevnom komadu koji može da se kombinuje na bezbroj načina.

Megan Markl uvek ima pri ruci komad iz modnih snova
Megan Markl uvek ima pri ruci komad iz modnih snovafoto: EPA-EFE/Koen van Weel

Britanska kraljevska porodica uvek je u centru pažnje svih medija i medijskih zbivanja, a među njenim članovima uvek se ističe Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa.

 

Bilo da su u pitanju njeni poslovni potezi, odnosi sa Kejt Midlton ili modne kombinacije, nema sumnje da je svako njeno javno pojavljivanje prava poslastica za njene fanove.

 

To je bilo slučaj i prilikom njenog pojavljivanja sa suprugom, princem Harijem, na jednoj izložbi u Los Anđelesu pre nekoliko dana.

 

Na TikToku se pojavio video-snimak Megan i Harija koji stoje jedno do drugog, a Hari posmatra zaljubljeno svoju suprugu. Zapravo, ovo je prvo njihovo javno pojavljivanje otkako je Megan lansirala svoj brend American Riviera Orchard (Voćnjak američke rivijere), koji će se , kako se navodi, bazirati na lajfstajlu i kuvanju. Takođe se navodi da će Megan praviti i prodavati proizvode poput džema.

 

Jasno je da je Hari Meganina stalna podrška, a kada je u pitanju moda, sigurno je da će ga supruga uvek zaseniti, i to je i sada bio slučaj, pošto je ponela modni komad o kome će se pričati.

 

Moćni "hibridni" komad Megan Markl

 

Reč je o pomalo hibridnom modnom komadu, koji u zavisnosti od ostatka stajlinga, može da se nosi i kao haljina, kao kaputić, kao tunika...

 

Ovu kreaciju potpisuje Karolina Erera, a može se naći u prodaji po ceni od oko 3000 funti, odnosno 3500 evra. 

 

 

U pitanju je prelep komad u crnoj boji, sa romantičnim detaljima u vidu veza s floralnim motivima bele i zelene boje; Megan ga je iskombinovala sa crnim pantalonama i crnim baletankama Aquazzura, a, da je to htela, prelepo bi joj stajalo i kao obična haljina.

 

Kada je reč o Megan, nezaobilazan je Kartije nakit, pa je i ovog puta ponela sat i predivnu zlatnu narukvicu ove luksuzne modne marke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker