ovo je previše

Lažni video Kejt Midlton obišao svet: Svi gledaju u MEGAN MARKL i u neverici se pitaju - DOKLE VIŠE!?

0

Dok se Kejt bori sa teškom dijagnozom, ljudi na društvenim mrežama postaju sve gori i gori

LAŽNI VIDEO KEJT MIDLTON OBIŠAO SVET
LAŽNI VIDEO KEJT MIDLTON OBIŠAO SVETfoto: EPA / NIC BOTHMA

Na društvenim mrežama širi se lažni video na kojem je pomoću veštačke inteligencije umesto lica Kejt Midlton umetnuto lice Megan Markl.

 

Video koji je objavila princeza od Velsa u petak obišao je svet za samo nekoliko sati, a ovaj, lažni, uzbunio je mnoge i izazvao lavinu negativnih komentara.

 

Iako je ovo, čini se, bio samo pokušaj da se unese doza humora u ovu tešku situaciju mnogim korisnicima društvenih mreža ovaj potez se ni malo nije dopao.

 

Mnogi su bili mišljenja da je Kejt već dovoljno teško zbog svega što se dešava oko nje da joj ovo uopšte nije prijalo.

 

Neki od korisnika su bili veoma ljuti i apelovali su na sve da ostave Kejt na miru da se bori sa rakom onako kako bi to uradio svako drugi, ko nije član kraljevske porodice.

 

Ipak, čini se da Kejt neće imati mira još dugo i da će za nju biti najbolje da se potpuno isključi sa Interneta kako ne bi bila izložena jednom obliku sajber nasilja.

 

 

Kejt je juče otpuotvala iz Vinzdora sa svojim suprugom Vilijamom na njihovo imanje u Norfolku, gde će provesti dečiji raspust i praznike koji stižu. 

 

Ona je priznala u videu da je bolesna i da se ipak svojim kraljevskim dužnostima neće vratiti kako je prvobitno bilo planirano za Uskrs, već kada bude potpuno bila sigurna da je spremna za to. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Britanska monarhija na pomolu krize?

 

makonda-tracker