kakav trik!

Kriju i do 10 cm u struku, čine da izgledamo više i vitko: Ako kupujete haljine ovog proleća, birajte samo ovakve

0

Kakve haljine će se nositi tokom proleća 2024? Sudeći po stilu influenserki, lepršave, veoma romantične i krojene samo ovako!

Lepršave haljine biće u modi 2024, i to posebnog kroja
Lepršave haljine biće u modi 2024, i to posebnog krojafoto: Creative Lab/Shutterstock

S početkom prolećne sezone vraćamo se suknjama i haljinama, a tokom proleća 2024. posebno će biti popularni lepršavi i romantični modeli.


Y2K trend vratio je, na veliku žalost mnogih farmerke spuštenog struka, ali je dobra vest što stilisti najavljuju i veliki povratak haljina niskog struka, koje su odličan način za stvaranje optičkih iluzija.


Za svečane prilike ili neke svakodnevne situacije, ovakve haljine odličan su izbor ako želite da vizuelno izdužite figuru i prikrijete eventualni višak u predelu struka i kukova.

Haljine niskog struka ponovo u modi

 

Poznate lepotice i influenserke već su se zarazile ovim trendom, a jednu od lepših takvih haljina videli smo na švedskoj manekenki Elsi Hosk, koja je pre nekoliko meseci ponela predivan model brenda Khaite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)


Ova kuća se, uz Schiaparelli, Fendi i Sandy Liang, posebno istakla po haljinama spuštenog struka u kolekcijama za proleće i leto 2024, a ovakve modele viđali smo i na Kajli Džener, Suki Voterhaus i Džuliji Garnet.


Savršene za telo u obliku slova V i obrnutog trougla (ramena širih od kukova), haljine spuštenog struka pružaju iluziju duže siluete, dok istovremeno sužavaju struk.

 


U pitanju je, inače, dizajn inspirisan 20-im godinama prošlog veka, popularnim flapper haljinama, koje su kreirane s punijim rubom da bi omogućile ženama da podignu stopala dok igraju čarlston.

 

Fendi haljina ss24
Fendi haljina ss24foto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

Takvi primerci se obično povezuju sa estetikom tihog luksuza, koja je zavladala prošle godine ženskom modom, a odlično izgledaju i uz baletanke i uz patike, dok su uz svečanije modele najbolji izbor klasične salonke.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Pitanje koje je boje ovaj džemper podelio internet

 

makonda-tracker