ni skupo ni komplikovano

I uz patike i običnu majicu izgledaćete SVETSKI: Najpopularnija suknja u 2024. odiše ženstvenošću i romantikom

0

Od kog god materijala i koje god dužine, upravo ovakve suknje bile su glavni hit na revijama kojima su predstavljene kolekcije za proleće i leto 2024, a one su vrlo šik dodatak svakom stajlingu

Sindi Melo na Nedelji mode u Milanu u stajlingu brenda Alberta Ferrett
Sindi Melo na Nedelji mode u Milanu u stajlingu brenda Alberta Ferrettfoto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Kada je reč o suknjama za proleće i leto, postoje modeli s kojima je nemoguće pogrešiti.


Pencil suknje, sinonim za otmenost i poslovni stil, u poslednje vreme se nosi u ležernijim kombinacijama, jedan model teksas suknje će biti ubedljivo dominantan narednih meseci, suknje A-kroja su romantične i zabavne... ali dizajneri su opčinjeni nečim malo drugačijim ove sezone.


Naime, na velikom broju revija tokom nedelja mode videli smo lepršave suknje kao ključni trend za topliji deo 2024. godine.

Oštre i ravne linije biće manje popularne, pa su brendovi odbacili modnu uštogljenost i najavili nam vraćanje ženstvenosti, energičnosti u pokretu i pravi polet uz pomoć sukanja od laganih materijala i labavijeg kroja.

 

Stajling na reviji brenda TOVE
Stajling na reviji brenda TOVEfoto: firstVIEW / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolje od svega je što se one mogu stilizovati na razne načine: uz nešto formalnije poput bluze ili sakoa, s visokim štiklama, ili u kombinaciji s običnom majicom i belim patikama – možete biti sigurni da ćete svakako ostaviti utisak.

 

Lepršava suknja na reviji Susan Fang
Lepršava suknja na reviji Susan Fangfoto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Takve modele lako možete uklopiti i u raznim prilikama, pa ih, uz mudro kombinovanje, možete nositi na poslu, predavanjima, tokom različitih dnevnih i večernjih izlazaka, pa i na veoma svečanim događajima.

 

Lepršava suknja na Nedelji mode u Njujorku
Lepršava suknja na Nedelji mode u Njujorkufoto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Gala modna revija u Frankfurtu

 

makonda-tracker