provereni saveti

Ove trikove primenjuje i Viktorija Bekam! 4 mala saveta kako da vizuelno IZDUŽITE NOGE i delujete VIŠE

0

Uz pravi odevni komad i kombinovanje garderobe, možete optički izdužiti figuru i noge, a treba vam minimum truda — i odeća koju sigurno već imate.

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

Naravno da nisu sve žene visoke, niti sve imaju dugačke i izvajane noge... I to nimalo nije važno. Uz nekoliko pravih modnih trikova moći ćete da vizuelno učinite pravo čudo za svoju figuru.

 

 

Tajna je u pažljivom kombinovanju garderobe i biranju odevnih komada koji će laskati vašoj liniji čak i kada pripadate grupi dama koje su niže. Kao i za sve, postoji garderoba koju ne bi trebalo nositi, a postoji i ona koja je i te kako poželjna, a još čini i da izgledate supertrendi.

 

Kako?

 

  • Dugačke pantalone

 

I Viktorija Bekam odavno koristi ovaj trik! Dugačke pantalone izdužuju figuru, a čak nije loše ni kada su za nijansu predugačke, jer onda uz dobar par cipela na štiklu činite da deluju dosta duže nego što jesu... Izbegavajte kraće nogavice, koje, mada čine nogu vitkom, skraćuju nogu, što nije dobro za svaku figuru!

 

 

 

  • Kratke suknje

 

Dugačke pantalone, ali kratke suknje! Kratke suknje izdužavaju vizuelno noge i to znaju devojke još odavno. Ne treba birati minijaturne modele, ali ni midi-suknje ukoliko one skraćuju vašu figuru (recimo, to je jedna od grešaka koje ponekad koštaju Džej Lo). S druge strane, maksi-suknje nekada mogu imati isti efekat kao mini-suknje!

 

mini-suknja, mini suknja, Mini suknja, kožna jakna, Kožna jakna, džemper, moda, jesenja sezona
foto: Shutterstock

 

  • Debeli đon

 

Cipele s debelim đonom, kada, jednostavno, nije prilika za visoke potpetice, daju vam još koji centimetar i izdužuju noge. To mogu biti i patike i bilo koje cipele za svaki dan, posao, večeru, ležerni izlazak...

 

Moda, Horoskop, Chunky čizme
foto: Profimedia

 

  • Pantalone s visokim strukom

 

Jasno je: one optički izdužuju noge, a kombinujte ih s visokim potpeticama ili obućom s debljim đonom. Isto važi i za suknje s visokim strukom!

 


 

 

makonda-tracker