prelepo!

NE ZNA SE koja je LEPŠA! Sloboda i Dragana Mićalović na crveni tepih povele sestru Mirjanu i priredile su — MAGIJU

0

Tri sestre Mićalović na koncertu Nine Badrić u Banjaluci

foto: Instagram / Sloboda Mićalović Boba
foto: Instagram / Sloboda Mićalović Boba

Sestre Mirjana, Sloboda i Dragana Mićalović nedavno su se pojavile na koncertu Jasmin Levi u Beogradu zajedno, na, Belgrade River Fest-u, a kako su retke situacije da se kao tri gracije pojave na crvenom tepihu, ne čudi što su odmah pobrale komplimente i privukle poglede.

 

One su svega par dana kasnije zajedno stigle u Banjaluku, odnosno na koncert pevačice Nine Badrić. S obzirom na to da ih retko kada možemo videti u istom društvu na crvenom tepihu, tri sestre su bile veoma zapažene, a s modne strane su ubole pravo u metu.

 

 

Najpre, ona koja nije javna ličnost i ne viđamo je tako često: najstarija sestra Mirjana Mićalović. Mirjana, inače profesorka muzike, odlučila se za crnu maksi-haljinu, koja skriva sve eventualne viškove, a dobar je izbor i za ležerne i elegantne prilike. U svakom slučaju, s crnom bojom nikad nema greške.

 

Haljinu iste boje odabrala je i Sloboda Mićalović Ćetković. Ona ove letnje sezone obožava slip haljine, koje su uvek odličan izbor i jedan od must have komada u ženskom ormaru,  a garantuje efektan stajling i suptilan seksepil, posebno uz visoki šlic koji ima Slobodin model. Sloboda je slip haljine nosila i u Barseloni i u verziji s karnerima na Belgrade River Fest-u, a nijedna varijatna nije pogrešna.
 

Dragana Mićalović se opredelila za kontrastnu belu haljinu u stilu grčke boginje. Svileno, romantično, uz gornji deo koji pada na rame i niz bok, u pitanju je savršeno elegantna toaleta.

 

Koji autfit je vaš favorit?

 

Još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji:

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker