BLISTA, NIKAD LEPŠA

Da li je ovo NAJLEPŠA CRNA HALJINA koju smo na njoj videli? Sloboda Mićalović MONOHROMATSKIM IZDANJEM opčinila Beograd

0

Crno - boja u kojoj je Sloboda svoj na svome i haljina koja je spoj elegancije i prefinjenosti 

foto:  R.Z./ATAImages
foto: R.Z./ATAImages

Glumica Sloboda Mićalović večeras je na premijeri filma "Jorgovani" na 52. Festu još jednom opravdala titulu žene koja svojim svedenim odevnim kombinacijama ide na sigurno - da sve oduševi. 

 

I čini se, kao i mnogo puta do sad, to joj je pošlo za rukom. Za ovo veoma posebno veče Sloboda je odabrala elegantnu, crnu haljinu do poda, koja je istakla njenu vitku liniju i učinila da glumica blista.

 

Često se može čuti da su njene kreacije veoma svedene, a istovremeno efektne i uvek u centru pažnje.

 

Ona se uprkos brojnim savetima svetski poznatih modnih kritičara i poznavalaca, koji kažu da se crno nikada ne nosi samo, već sa nekim upečatljivim detaljima, često opredeli baš za - potpuno crno. 

 

Ovog puta ipak, napravila je presedan ponevši upečatljivi detalj oko vrata, ogrlicu koja je deo haljine, u srebnoj boji, koja je dala potpuno jednu drugu dimenziju ovoj prelepoj haljini. 

 

1 / 7 Foto: R.Z./ATAImages

 

Uz nju savršeno se uklopila fizura, moderan visoki rep, koji je bio uvijen u pramenove, a deo njih padao je preko njenog lica i činio da izgleda fantastično. Čini se da je ova frizura skinula desetak godina s lica lepe glumice.

 

Uz nju je blistao i njen kolega, Ivan Bosiljčić koji nije bio ništa manje elegantan. On je sa koleginicom prošetao crvenim tepihom nakon čega su uživali u premijeri filma. 

 

Bonus video:

Vreli video Slobode Mićalović 

 

makonda-tracker