prava dama

ELEGANTNO, damski & uz moćni aksesoar: Otmen stajling Tamare Vučić za noć u beogradskom pozorištu

16

Tamara Vučić ponela je damski stajling za interesantno veče u pozorištu i premijeru predstave "Sirano".

Tamara Vučić prisustvovala je premijeri predstave 'Sirano'
Tamara Vučić prisustvovala je premijeri predstave "Sirano"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić prisustvovala je u Beogradu premijeri predstave "Sirano" Edmona Rostana, u režiji Gorčina Stojanovića. Predstava je održana na Velikoj sceni "Ljuba Tadić" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 

S obzirom na to da je uvek odevena u skladu s prilikom i da brižljivo bira modne komade kojima će se predstaviti, Tamara je i ovog puta ponela odmeren stajling koji odiše otmenošću, a vrlo je jednostavan i efektan.

 

Naime, Tamara Vučić, kojoj nije strano da nosi elegantne ženske komplete, ovog puta je birala kombinaciju koja se sastojala iz tamnoplavog sakoa i pripadajuće suknje midi-dužine.

 

 

Tu su i nezaobilazne salonke s visokom potpeticom, a tamnoplavu boju ukrstila je sa crnim detaljima, u vidu majice ispod sakoa.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Čitav stajling upotpunila je interesantnom tašnicom, koja ima bisernu ručku, svetloplave je boje, u animal printu. Ovakav aksesoar "razbio" je plavo-crnu kombinaciju na najefektniji, a opet suptilan način.

 

Godinu dana na društvenim mrežama

 

Tamara je nedavno proslavila svoju prvu godišnjicu i mali jubilej na društvenim mrežama, odnosno, na Instagramu.

 

Danas je tačno godinu dana od moje prve objave na Instagramu. Moram da priznam da je ovo putovanje bilo zanimljivo, kreativno, ali i izazovno, imajući u vidu da zahteva vreme. Kako sama vodim svoj Instagram profil, od montaže, preko prevoda, do raznih drugih detalja, to zahteva vreme, koje često nemam, a ni ne volim baš dugo da sam vezana za telefon. Zbog svega toga, dugujem vam jedno izvinjenje, jer ne stižem da odgovorim na sve poruke koje mi šaljete, kako na one koje se nižu ispod objava, tako i na one koje idu kao direktne poruke, onda dođu neke nove, potisnu te stare i nadam se da imate razumevanja — rekla je Tamara Vučić.

 

Tamara Vučić preko godinu dana je aktivna na Instagramu
Tamara Vučić preko godinu dana je aktivna na Instagramufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Moj motiv za ovo obraćanje jeste u stvari da vam iskreno zahvalim na vašoj podršci, na ohrabrenju i motivaciji. Posebno me raduje što najveću podršku imam među damama i to mi je pokazatelj da sam na pravom putu. To je nešto što mi najviše znači da svoje dalje aktivnosti i angažman predstavim na ovoj društvenoj mreži — ispričala je Tamara Vučić, zahvalivši se još jednom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

JDP: dodela nagrade Nebojša Glogovac

 

makonda-tracker