sklad u svakom smislu

Kao da su se dogovorile – jedan detalj im je zajednički: Kad se sestre Mićalović doteraju za provod, sve je BEZ GREŠKE

3

Popularne glumice sinoć su u društvu starije sestre posetile jedan gradski događaj, a sve tri sestre Mićalović slično su razmišljale dok su planirale modna izdanja

Mirjana, Sloboda i Dragana Mićalović zajedno u provodu
Mirjana, Sloboda i Dragana Mićalović zajedno u provodufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Među poznatim ličnostima koje su sinoć prisustvovale koncertu Jasmin Levi u Beogradu videli smo glumicu Anđelku Prpić, kojoj je ovo bio prvi svečaniji izlazak s partnerom nakon porođaja, zatim pevačicu Saru Jo, mladu glumicu Milenu Radulović i mnoge druge.


Ipak, među onima koji su privukli najviše pažnje okupljenih bile su glumice Sloboda i Dragana Mićalović, koje su u muzici uživale u društvu sestre Mirjane.


Sestre Mićalović bile su, kao i u svakoj prilici, vrlo elegantne, a sve tri odabrale su modna izdanja kojima dominira crna boja.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Mirjana se opredlila za crnu haljinu s belim tufnama koja otkriva jedno rame, dok je Sloboda ponela crnu toaletu s V-izrezom koja je tipična za njen svedeni i damski stil. Što se tiče najmlađe od sestara, Dragana Mićalović rešila je da ponese crno-belu kombinaciju, a izgledala je očaravajuće u asimetričnoj crnoj bluzi na jedno rame i maksi-suknji slip modela, čime je postigla efektan kontrast.

 

Sve ponele su crne tašnice i odlučile se za podignu kosu, postigavši vrlo praktična i trendi izdanja za letnji večernji izlazak.

 

Mirjana, Sloboda i Dragana Mićalović na koncertu Jasmin Levi u Beogradu
Mirjana, Sloboda i Dragana Mićalović na koncertu Jasmin Levi u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Sestre Mićalović su, inače, vrlo bliske i često i rado provode vreme zajedno, a pored svakodnevnih druženja i porodičnih proslava, nije retko videti ih zajedno u provodu.

 

Pored brojnih fotografija koje dele na Instagramu, one često jedne drugima pišu da se vole najviše na svetu kolikoim znači uzajamna podrška.

 

 

 

 

makonda-tracker