nije samo zbog brige

Megan Markl ovako pokušava da se pomiri s Kejt? Izvori iz Kensingtonske palate otkrivaju šta se dešava iza kuilisa

0

Dok traje misterija oporavka Kejt Midlton posle operacije i kruže teorije zavere, vojvotkinja od Saseksa navodno je više puta pokušala da iskoristi priliku, dok je princeza od Velsa dobila važan savet

Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu
Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok misterija o stanju Kejt Midlton, princeze od Velsa, potresa Veliku Britaniju i svet, deo javnosti osluškuje i šta se dešava na drugoj strani Atlantskog okeana, u Kaliforniji, gde njen dever princ Hari i jetrva Megan Markl žive proteklih godina.


Poznato je da su odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici narušeni nakon što su Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, stupili s funkcija viših članova porodice i izneli niz ispovesti o maltretmanu koji su navodno doživljavali u Engleskoj.


Kako sada tvrde dobro upućeni izvori, Megan Markl je i pored toga pokušala da se obrati Kejt Midlton.

Kraljevski biograf Tom Kvin tvrdi da je vojvotkinja od Saseksa iskoristila ovu priliku da se pomire.

 

Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom meču
Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom mečufoto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Megan je više puta pokušala da se obrati preko svojih kanala u Kensingtonskoj palati kako bi pokušala da vidi ima li neke šanse da se pomiri s Kejt. Ovo je definitivno delimično zato što je Megan iskreno zabrinuta za Kejtino zdravlje, ali vidi to i kao priliku da popravi imidž o trajnoj ljutnji u kraljevskoj porodici – kaže on za The Mirror.


Prema njegovim rečima, nije jasno hoće li se trud Megan Markl isplatiti.


Kejt neće želeti da bude viđeno kako odbija ovo, ali će poslušati savete, a savet je, koliko čujem, do sada definitivno – ne rizikuj – kaže Kvin. – U Kensingtonskoj palati vlada osećaj da, ako Meganini pokušaji pomirenja budu dobrodošli, to može da otvori stare rane.

 

Britanska kraljevska porodica
Britanska kraljevska porodica foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U britanskoj javnosti već danima se spekuliše da bi nova kriza u kraljevskoj porodici, u vezi s misterioznim slučajem Kejt Midlton, mogli da budu prilika za pomirenje između Velsovih i Saseksovih iako se već dugo priča da se Vilijam i Hari, odnosno Kejt i Megan, nikad neće ponovo sprijateljiti.


– Megan i Hari sada imaju zlatnu priliku da ne samo ubrzaju popravljanje razdora u kraljevskoj porodici već i da vrate deo svoje dopadljivosti u očima javnosti. Kada bih savetovao Megan, ja bih joj rekao da govori glasno i strastveno u Kejtinu odbranu – kaže PR stručnjak Rajan Mekormik za pomenuti portal.


– Megan možda ne voli da bude na udaru negativnog izveštavanja štampe, ali ona je definitivno s njim upoznatija nego Kejt. Vojvotkinja bi mogla da pomogne princezi od Velsa u velikoj meri tako što bi je vodila kroz ovu krizu i javno i iza kulisa – smatra on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker