fenomenalno

Nešto drugačiji od klasičnog — ali JOŠ BOLJI! Kamel kaput Megan Markl kojim je postavila fantastičan trend za 2024.

1

Megan Markl možda osporavaju mnogo toga, ali ne i da ume da se obuče besprekorno za svaku priliku.

Megan Markl u Kanadi
Megan Markl u Kanadifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, uvek su u centru pažnje američkih i britanskih medija, a ovih dana posebno su bili u fokusu zbog lansiranja novog sajta Sussex.com i poslovnih poduhvata na koje su se osmelili.

 

Saseks je postao njihov lični brend, zbog čega su i na meti različitih komentara, posebon u svetlu novootkrivene bolesti kralja Čarlsa, Harijevog oca, ali čini se da oni nastavljaju dalje bez ustezanja.

 

Naime, par je iz Sjedinjenih Američkih Država otputovao za Kanadu, gde su prisustvovali događajima organizovanim povodom Invictus Games (Igre nepobedivih), koje je pokrenuo baš princ Hari.

 

Međutim, iako se na jednom od događaja Hari oprobao u karlingu, zvezda je ipak bila Megan, i to u modnom smislu. Megan se nije bavila sportom, ali je zato iz publike bodrila supruga fantastično stilizovana.

 

Ona je ponela jednostavnu kombinaciju koja se može nositi na jesen, proleće, ali i u neki, ne preterano hladnim zimskim danima; ipak, glavni komad njenog neutralnog stajlinga bio je kratak kaput brenda Sentaler.

 

Megan Markl bodrila je Harija perfektno stilizovana
Megan Markl bodrila je Harija perfektno stilizovanafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kamel kaput je must have komad u ženskim gareroberima i jedan klasik kada je u pitanju zimska odeća, ali Meganin model predstavlja mali iskorak od uobičajenog kamel kaputa. Naime, njen model ima 3/4 rukave, pomalo podseća i na pelerinu i ne kopča se, već vezuje.

 

 

Ona ga je ukombinovala sa crnim pantalonama brenda La Ligne i bež džemperom Bluesalt, kao i sa ravnim čizmama, te je sve bilo praktično i udobno!

 

Nema sumnje da će ovakvi kaputi biti veliki trend krajem zime i početkom proleća 2024. godine, uostalom, kao i "običniji" modeli kamel kaputa (na kopčanje i duži), ali mnogo efektniji i drugačiji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Zašto je BBC povukao potkast o Hariju i Megan Markl?

 

makonda-tracker