SKUPI KOMADI

Jakna koju Srpkinje OBOŽAVAJU i čizme koje jednom kupite, a nosite ZAUVEK: Novi stajling Megan Mark je ČISTA DESETKA

0

Megan voli odevne komade koji su praktični i koji se nose više sezona 

NOVI AUTFIT MEGAN MARKL ZA ČISTU DESETKU
NOVI AUTFIT MEGAN MARKL ZA ČISTU DESETKU foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Duga šuškava perjana jakna apsolutni je hit tokom zimskih dana među ženama širom sveta, a slobodno se može reći da je i Srpkinje obožavaju. Praktičan komad, koji je pre svega topao, predstavlja nešto što gotovo svaka žena ima u svom ormaru.

 

Ovom trendu nije odolela ni Megan Markl, koja je otišla sa svojim suprugom princom Harijem otišla na promociju Invictus Games-a 2025. čiji je on osnivač i pokrovitelj.

 

Budući da je u Kanadi ovih dana veoma hladno i da snega ima u izobilju oni su odlučili da deo slobodnog vremana provedu uživajući na snegu, a za tu priliku Megan je ponela odevnu kombinaciju koja je čista desetka.

 

 

Megan Markl je ponela čizme Sorel Joan of Arctic koje koštaju 240 dolara (222 evra), a koje su zbog kraja sezone snižene na 95,95 dolara. Osim njih pažnju je privukla i prelepa jakna Calvin Klein Quilted Maxi Puffer od 295 dolara (273 evra).

 

Budući da je ova jakna veoma topla Megan nije imala mnogo garderobe ispod nje, a pri tom ju je nosila raskopčanu. Tako smo dobili priliku da vidimo da je ispod nje nosila jednostavnu belu bluzu i uske pantalone u istoj boji kao i kapu modnog brenda Burberry.

 

ČIZME I JAKNA MEGAN MARKL SU HIT MEĐU SRPKINJAMA
ČIZME I JAKNA MEGAN MARKL SU HIT MEĐU SRPKINJAMAfoto: Derek Shook, Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Tokom dana je bilo veoma sunčano, a to je kraljevski par iskoristio za uživanje, fotografisanje i sankanje, a primećeno je i da je Megan po prvi put poslednjih nekoliko meseci nosila verenički prsten koji je dobila od Harija koji je za njega morao da izdvoji čak 140.000 funti, što je kad se pretvori u evre oko 130.000 evra.

 

Mnoge žene zavidele su Megan ne samo na prstenu, već i na odevnim komadima koji zaslužuju pohvalu. Možda ne može svaka žena da prišušti skup nakit, ali jakna i čizme su definitivno komadi koji zaslužuju da se nađu u garderoberu svake žene koja voli istovremeno moderne, a tople i praktične zimske komade garderobe. 

 

Bonus video:

BBC povukao dokumentarac o Megan i Hariju 

 

makonda-tracker