IZNENAĐENJE

Nakon loših vesti, pomirenje na vidiku? Megan Markl sve iznenadila potezom - ovo od nje niko nije očekivao

1

Iznenadne operacije i zdravstveni problemi u kraljevskoj porodici možda mogu ponovo da zbliže zavađene članove ove zajednice 

MEGAN ŽELI POMIRENJE SA KEJT MIDLTON
MEGAN ŽELI POMIRENJE SA KEJT MIDLTON foto: EPA / NIC BOTHMA

Supruga princa Harija, Megan Markl se obratila princezi Kejt nakon njenih zdravstvenih problema, piše u najnovijim izveštajima koji stižu iz Britanije.

 

Nisu samo princ Hari i njegov brat ti koji treba da poprave međusobne odnose, već su tu i princeze Kejt i Megan Markl koje su takođe bile u napetim i komplikovanim situacijama u poslednjih nekoliko godina.

 

Napetost između dve žene je navodno dostigla vrhunac zbog svađe oko haljina za deveruše - uz izveštaje da je Megan rasplakala princezu Kejt.

 

 

Međutim, tokom dramatičnog intervjua sa Oprom Vinfri, Megan je rekla da je zapravo obrnuto, jer je bivša glumica rekla da je bila povređena Kejtinim postupcima.

 

Hari je takođe objasnio situaciju u svojim memoarima Spare, rekavši da je pronašao Megan kako plače "na podu" nakon svađe sa Kejt oko haljina za deveruše. Ali prema novim izveštajima, Megan je napravila prvi korak ka pomirenju i rešavanju teških odnosa.

 

- Megan je kontaktirala Kejt i Čarlsa. Dakle, preduzimaju se potezi za pomirenje - rekao je izvor za US Vikli.

 

MEGAN MARKL BI DA SE POMIRI SA KEJT MIDLTON
MEGAN MARKL BI DA SE POMIRI SA KEJT MIDLTONfoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

 

- Megan podržava Harija u svemu ovome i želi kraljevskoj porodici – uključujući i Kejt – sve najbolje - rekao je drugi izvor, a preneo The Mirror.

 

Izvor takođe tvrdi da je princeza Kejt "otvorena" za pomirenje, ali "neće da se meša" u probleme svog supruga princa Vilijama i princa Harija.

 

Princ Hari je nedavno ostavio sve nakon što je saznao da mu je otac bolestan i otišao je u Veliku Britaniju kako bi mu pružio podršku. 

 

Izvor je takođe tvrdio da uprkos tome što se Megan nije pridružila svom mužu na njegovom nedavnom putovanju u Veliku Britaniju, ona je "potpuno saglasna" da on mora da bude tamo i da "mora da kaže svom ocu koliko ga voli".

 

Bonus video:

Princ Filip i princeza Danica

 

makonda-tracker