ovo ne očekujete u vindzoru

"Zaista STRAŠNO I GADNO!" Poznati glumac otkrio neprijatan detalj po kom pamti venčanje princa Harija i Megan Markl

0

Glumac kojim je Megan Markl sarađivala pre nego što je postala vojvotkinja od Saseksa ispričao je šta ga je uporno pratilo i mučilo na kraljevskom venčanju 2018. godine

Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godinefoto: Gareth Fuller/Pool / Zuma Press / Profimedia

Venčanje princa Harija i Megan Markl 2018. okupilo je mnogo poznatih ličnosti, a mlada, iako dolazi iz Holivuda i ima višegodišnju karijeru, ipak nije imala previše slavnih gostiju.


Među onima koje je Megan Markl pozvala na događaj godine bile su njene kolege iz serije "Suits", koje nisu otkrivale previše detalja o samoj ceremoniji i prijemu, ali Rik Hofman je sada napravio izuzetak i podelio detalj kakav ne očekujete na kraljevskom venčanju.


Poznati glumac otkrio je u podkastu Chicks in the Office, naime, da je na venčanju vojvode i vojvotkinje od Saseksa nešto – zaudaralo. Kako je rekao, u vazduhu se osećalo "nešto zaista strašno i gadno", a tvrdi da je čak i ovekovečena njegova reakcija u trenutku kada je osetio smrad.

Ako ukucate moje ime na Guglu, videćete me kako pravim tu groznu facu – rekao je Hofman.

 

Rik Hofman iz serije 'Suits' na venčanju princa Harija i Megan Markl
Rik Hofman iz serije "Suits" na venčanju princa Harija i Megan Marklfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kaže da je, i nakon što je ušao u Kapelu Svetog Đorđa u zamku Vindzor, i dalje osećao neprijatan miris. Pomislio je da je u pitanju "nečiji užasan dah", kao i da je reč o "više od jedne osobe".


Nisam hteo da neko pomisli da dolazi od mene jer sam ja vrlo posvećen higijeni – naglasio je glumac. – Zato sam bio u fazonu "Ljudi, osećate li taj smrad?", a svi su mi rekli "ne". Tako da sam bio usamljen u tome, sam na pustom ostrvu, i taj izraz lica je uslikan.

On je istakao da je to prilično ironično da ga je mučio neprijatan miris na Meganinom venčanju jer se s njom tokom snimanja serije "Suits" često smejao na račun svoje preosetljivosti.


Uprkos smradu, Rik Hofman opisao je venčanje princa Harija i Megan Markl kao "neverovatno posebno" i da je imao osećaj da se to ne dešava stvarno.

 

Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju 2018. godinefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl

 

makonda-tracker