prelepo

Pliš & boja u kojoj SVAKI STAJLING izgleda skuplje: Tamara Vučić ima savršenu caku za otmen izgled

0

Tamara Vučić zna koja je boja najpopularnija u 2024. godini i nosi je besprekorno.

Tamara Vučić ima elefantan i otmen stil
Tamara Vučić ima elefantan i otmen stilfoto: Milos Tesic/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić aktivno izvršava svoje poslovne obaveze, a februar provodi radno i u važnim diplomatskim razgovorima. Poslednja u nizu važnih prilika bila je Konferencija o retkim bolestima u Palati Srbije.

 

Tamara Vučić govorila je o tome kako će Srbija biti jedina od zemlja u Evropi koja će obezbediti genetsku terapiju za buloznu epidermolizu o trošku države.

 

Kasnije u toku dana, prva dama je zajedno s ministarkom Darijom Kisić Tepavčević prisustvovala monodrami „Na kafi kod kneginje Ljubice“ u Konaku kneginje Ljubice, a ona je izvedena u okviru proslave Dana državnosti Repulike Srbije.

 

Za ovaj dan i nekoliko bitnih povoda, Tamara Vučić birala je odelo u moćnoj boji, kojim je pokazala zašto važi za sinonim za nenadmašnu eleganciju.

 

 

Naime, prva dama je ponela smaragdnozeleno odelo od pliša; sako je bio nešto duži, uz efektan detalj pojasa kojim se vezivao oko struka, kao i pantalone s ravnim nogavicama, a tu su i neizostavne crne salonke.

 

 

Savršena caka za otmen izgled jeste ova nijansa zelene boje, za koju modni stručnjaci navode da čini da svaki autfit izgleda skuplje i otmenije.

 

Takođe, ona je, po feng šuiju, zapravo i najsrećnija boja za 2024. godinu, pa je pun pogodak nositi stajling u ovoj prelepoj i elegantnoj nijansi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

 

makonda-tracker