po feng šui principima

Priziva ljubav, obilje i ispunjenje želja! Ova kraljevska nijansa biće NAJSREĆNIJA BOJA u 2024. godini

0

Nijansa najsrećnije boje za 2024. godinu će vas očarati, pa ćete je često i nositi, što je dobro, jer će ljubav i bogatstvo da vas prate na svakom koraku. Feng šui savet je usmeren upravo na predstojeću godinu Zmaja.

Koja boja donosi sreću u 2024. godini?
Koja boja donosi sreću u 2024. godini?foto: Mauro Del Signore, Shutterstock

Najsrećnija boja za2024. godinu prati upravo godinu Zmaja prema feng šui filozofiji.

 

I sama godina Zmaja nudi veliku šansu da privučete obilje i radost. Boje imaju snažan uticaj na naše emocije i postupke i mogu vam pomoći da manifestujete svoje ciljevei da kosmos čuje i ostvari vaše želje.

 

Srećnu boju po feng šuiju možete da koristite da ostvarite svoje želje, piše The chinese zodiac.

 

Srećna boja za 2024. godinu je... smaragdnozelena!

 

 

Drveni zmaj je poznat po tome što je kreativan, velikodušan, ambiciozan i idealista. U 2024, godini drvenog zmaja, saveti stručnjaka za feng šui podrazumevaju između ostalog nošenje smaragdno zelene boje kao srećne boje, kako bi se poboljšale pozitivne osobine ovog znaka i privukla sreća.

 

Smaargdnozelena je najsrećnija boja u godini Zmaja
Smaargdnozelena je najsrećnija boja u godini Zmajafoto: PhotoJuli86/Shutterstock

Smaragdno zelena je dinamična i osvežavajuća boja koja simbolizuje rast, obnovu, harmoniju i ravnotežu. To je takođe boja srčane čakre, koja je povezana sa ljubavlju, saosećanjem i isceljenjem, a prava nijansa vas može osnažiti, motivisati ili umiriti.

 

 

Nošenje smaragdno zelene može vam pomoći da se uskladite sa prirodnim ciklusima života, slobodno izrazite svoje emocije i povežete se sa drugima na značajniji način, piše Sensa.

 

Bonus video

Boje za venčanje

 

makonda-tracker