njena poruka

SKRIVENA simbolika, romantika & elegancija: Tamara Vučić obeležila posebnih godinu dana i otkrila svoju nepoznatu stranu

1

Prva dama Srbije obratila se putem svog Instagram profila u haljini posebne simbolike.

Tamara Vučić uputila je posebnu poruku zahvalnosti
Tamara Vučić uputila je posebnu poruku zahvalnostifoto: Instagram / tamaravucicsrb

Prva dama Srbije Tamara Vučić poslednjih godinu dana veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde deli privatne i porodične detalje iz svoje svakodnevice, ali i daje uvid u svoje poslovne i diplomatske obaveze, pokazuje lepote Srbije, a neretko ima inspirišuće objave.

 

Ona, zapravo, tačno godinu dana i koristi ovu društvenu mrežu, a čini se da je svoje prisustvo na njoj upotrebila na najbolji mogući način i ukazala na važnost društveno-korisnih angažmana, zbog čega često dobija poruke ohrabrenja, koje je veoma raduju.

 

Zato je iskoristila priliku da se iz udobnog kutka zahvali onima koji joj pružaju podršku, a obukla je haljinu sa posebnom simbolikom — upravo onu koju nosi na svojoj profilnoj fotografiji.

Reč je o prelepoj i romantičnoj kreaciji midi-dužine, sa tufnicama, mašnom u predelu vrata i blagim puf-rukavima. Tamara je ovom objavom otkrila i svoju manje poznatu stranu, a to je da sama uređuje svoj Instagram profil, kao i da joj teško pada kada ne stigne da odgovori na svaku poruku koju dobije, te je zato imala potrebu da se — izvini.

 

Danas je tačno godinu dana od moje prve objave na Instagramu. Moram da priznam da je ovo putovanje bilo zanimljivo, kreativno, ali i izazovno, imajući u vidu da zahteva vreme. Kako sama vodim svoj Instagram profil, od montaže, preko prevoda, do raznih drugih detalja, to zahteva vreme, koje često nemam, a ni ne volim baš dugo da sam vezana za telefon. Zbog svega toga, dugujem vam jedno izvinjenje, jer ne stižem da odgovorim na sve poruke koje mi šaljete, kako na one koje se nižu ispod objava, tako i na one koje idu kao direktne poruke, onda dođu neke nove, potisnu te stare i nadam se da imate razumevanja — rekla je Tamara Vučić.

 

 

Moj motiv za ovo obraćanje jeste u stvari da vam iskreno zahvalim na vašoj podršci, na ohrabrenju i motivaciji. Posebno me raduje što najveću podršku imam među damama i to mi je pokazatelj da sam na pravom putu. To je nešto što mi najviše znači da svoje dalje aktivnosti i angažman predstavim na ovoj društvenoj mreži — ispričala je Tamara Vučić, zahvalivši se još jednom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Miroslav Ilić otvorio Instagram i obratio se fanovima

 

makonda-tracker