stara fotografija i uspomene

Uz nju je podelila i priču koja će vas nasmejati: Predivna fotografija iz detinjstva Tamare Vučić i njenog brata

0

Tamara Vučić na Božić je podelila staru fotografiju iz detinjstva.

Tamara Vučić podelila je divnu uspomenu iz detinjstva
Tamara Vučić podelila je divnu uspomenu iz detinjstva foto: Nenad Kostić

Prva dama Srbije Tamara Vučić pokazivala je ovih dana na svojoj društvenoj mreži Instagram kako su u njenom domu obeleženi praznici koji su sada iza nas.

 

Nakon što je objavila prelep poklon koji je dobila od sina Vukana, pokazala je i na koji način su, uz običaje i tradiciju, obeležili Badnje veče, uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika.

 

Sam Božić čestitala je uz važnu poruku, ali i anegdotu koja je propratila porodičnu fotografiju nje i njenog brata iz detinjstva. Kao deca su nosili narodnu nošnju, a Tamara je i objasnila simpatičan izraz lica njenog brata pričom u kojoj će se pronaći mnoge generacije koje u detinjstvu nisu imale pametne telefone na raspolaganju.

 

 

— Zaista vam kažem, ako se ne povratite i ne budete kao deca, nećete ući u carstvo nebesko — Jevanđelje po Mateju. Neka vam najradosniji hrišćanski praznik probudi dečju radost i ljubav, iskrenu veru i radoznalost. Mir Božji, Hristos se rodi! P.S. Neobičan izraz lica mog brata rezultat je reakcije na blic foto-aparata tog vremena i tatino insistiranje na tome da ,,bude miran i šiiiiirom otvori oči". Sigurna sam da će ga naše generacije razumeti. *Saglasnost za objavu fotografije uslovljena je ovim objašnjenjem — napisala je Tamara.

 

 

— Obožavam ovu fotku — napisao je glumac Milorad Damjanović, inače jedan od Tamarinih najbližih prijatelja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BOŽIĆ SLAVE U NARODNOJ NOŠNJI I UZ SVE OBIČAJE: Porodica Savčić pravi je primer ČUVARA SRPSKE tradicije (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker