podrška

Uputila mu je emotivnu poruku: Veliki prijatelj Tamare Vučić je poznati glumac, a sada je uz njega u teškom trenutku

1

Prva dama je poznata kao velika ljubiteljka pozorišta, a jedan od njenih velikih prijatelja je dobro poznato ime na glumačkoj sceni

Prva dama Srbije Tamara Vučić
Prva dama Srbije Tamara Vučićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić često posećuje kulturne događaje, a malo je poznato da je jedan od njenih najboljih prijatelja jedan od istaknutih radnika u oblasti kulture u našoj zemlji.


U pitanju je glumac Milorad Miki Damjanović, koji je nakon premijere predstave "1984" podelio selfi s prvom damom na Instagramu i napisao:


Za razliku od Orvela, ovde ima emocije. Čuvajte prijatelje.

 

Tamara Vučić i Milorad Miki Damjanović su dobri prijatelji
Tamara Vučić i Milorad Miki Damjanović su dobri prijateljifoto: Instagram/miloraddamjanovic_

Mediji su tada pisali da su Tamara Vučić i Miki Damjanović veliki prijatelji, što je ona pokazala i pre nekoliko dana, kada mu je na emotivan način izjavila saučešće nakon smrti oca.


Glumac je objavio fotografiju na kojoj je zagrljen sa svojim ocem i saopštio da je njegov tata preminuo.

 


Dragi Miki, želim ti nesalomivu snagu, tebi i tvojoj porodici, kako biste mogli zauvek da čuvate uspomenu na svog divnog oca, supruga, dedu. Iskreno saučešće – napisala je ona.


Izrazima saučešća pridružio se veliki broj poznatih ličnosti, pa su tako svoju podršku i žaljenje zbog teškog trenutka izjavili i glumica Danica Maksimović, pevačiice Milica Pavlović, Ana Bekuta i Kalopi Bukle, voditeljke Nataša Pavlović i Irina Radović i mnogi drugi.

 

BONUS VIDEO

Eksperti o slučaju Miloša Bikovića

 

makonda-tracker