damski

Nežnih boja, romantična i tako ženstvena: Tamara Vučić je za Svetosavski bal čuvala jednu od najlepših haljina do sad

0

U bečkoj palati Holburg juče je tradicionalno održan 25. Svetosavski bal, kom je prisustvovala i prva dama Srbije

Tamara Vučić, prva dama Srbije
Tamara Vučić, prva dama Srbijefoto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Tamara Vučić bila je među zvanicama ovogodišnjeg Svetosavskog bala, održanog u Beču.


Na Svetosavskom balu u Beču su nastupili sopran Tamara Rađenović, Orkestar i Hor Srpskog Narodnog pozorišta (SNP) i pop pevač Željka Joksimovića, a Svetosavski bal posetio je i austrijski kancelar Karl Nehamer.


U božanstvenim i elegantnim toaletama videli smo neke od popularnih Srpkinja, uključujući voditeljke Jovanu Joksimović i Snežanu Dakić, kao i manekenku Bojanu Barović.

Prva dama Tamara Vučić je, takođe, odabrala vrlo otmeno modno izdanje, na svom profilu na Instagramu podelila je nekoliko trenutaka i delić atmosfere s ovog događaja.

 


Ona je za ovu priliku odabrala romantičnu kreaciju svetloplave boje, elegantnu haljinu ukrašenu aplikacijama bledoružičastih cvetova, koja ima tanke bretele, pripijen gornji deo i pada uz kratak šlep koji ju je pratio pri koračanju.


S obzirom na roze cvetove kojima je toaleta ukrašena, kombinovala ju je sa elegantnim salonkama pink boje, koju krase svetlucavi i svetloroze detalji, a sve je upotpunila efektnim visećim minđušama i svetlom clutch tašnicom.

1 / 5 Foto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Svoje elegantno modno izdanje prva dama je "začinila" frizurom savršenom za ovakav događaj dok je gornji deo kose podignut, donji pada u bogatim loknama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dupla pounđa za sve prilike

 

makonda-tracker