savršeno

Blejzer iz SNOVA & haljina za sve prilike: Tamara Vučić pokazala UKUS BEZ GREŠKE na susretu s egipatskim diplomatama

0

Tamara Vučić nikada ne greši kada je u pitanju poslovna moda, pa je ponovo birala stajling kao iz modnih udžbenika.

tamara vučić ima savršen stajling za sve svečane prilike
tamara vučić ima savršen stajling za sve svečane prilikefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić podelila je kako je izgledao susret sa egipatskim ambasadorom i njegovom suprugom povodom obeležavanja 115 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Egipta.

 

Kao što to obično biva, lepa prva dama pokazala je nenadmašan stil, kakav se od nje i očekuje, a ona ni u jednoj prilici ne razočara.

 

Tamara Vučić još jednom je održala lekciju iz mode, a stajling koji je za ovu priliku odabrala krase sofisticiranost i elegancija bez premca.

 

Ovog puta birala je haljinu koja je oličenje klasike, u kraljevskoplavoj boji, pogodnu za sve prilike, od poslovnih do onih dosta svečanijih, a preko nje je ponela zvezdu ovog autfita — beli blejzer od tvida, ukrašen prelepim zlatnim diskretnim broševima i biserima.

 

Otmena kao i obično, te sa minimumom šminke na licu, Tamara Vučić je ovog puta napravila i mali izlazak iz zone komfora, a to je učinila promenom frizure, pa birala niski rep koji odiše elegancijom.

 

 

— Sadržajan razgovor sa ambasadorom Arapske Republike Egipat Basalom Salahom i njegovom suprugom Mahom Barakom. U duhu obeležavanja 115 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Republike Srbije i Arapske Republike Egipat, razmotrili smo pravce dalje saradnje dve prijateljske zemlje, posebno u domenu kulturne diplomatije — napisala je prva dama Srbije na Instagramu.
 

Bonus video

Sako od tvida koji se nosi svake sezone

 

makonda-tracker