da ti stane pamet!

Kako da običan džemper za svaki dan izgleda luksuzno? Lekcija Blejk Lajvli koju uvek vredi imati na umu

0

Za večernji izlazak s drugaricama popularna glumica odabrala je jednostavan komad koji biste inače kombinovali s farmerkama i izgledala fantastično

Blejk Lajvli i Tejlor Svift u noćnom provodu
Blejk Lajvli i Tejlor Svift u noćnom provodufoto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Blejk Lajvli nerazdvojna je prijateljica s kantautorkom Tejlor Svift, s kojom je često paparaci viđaju u provodu u Njujorku, a njih dve nastavile su da izlaze zajedno i u prvim danima 2024.


One su se pred fotografima pojavile, kao i inače, savršeno doterane, a još jednom su pokazale zbog čega spadaju u najbolje odevene mlade žene današnjice.


Tejlor se pojavila u svetlucavoj zelenoj mini-haljini i neobičnim čizmama preko kolena, ali ovog puta naša pobednica večeri je Blejk, koja je pokazala kako svakidašnji, najjednostavniji komad poneti u elegantnom stajlingu.

Glumica je, naime, za svoje šik večernje izdanje odabrala – prugasti džemper kakav biste inače kombinovali s farmerkama i patikama. U pitanju je model iz linije kašmirske odeće Guest in Residence, koju je pokrenula Blejkina i Tejlorina drugarica Điđi Hadid i koji košta čak 545 dolara.

1 / 5 Foto: Peter Cruz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izrađen u narandžastoj, crnoj i žutoj boji, ovaj džemper je šrireg kroja, ima horizontalne pruge, zatvoren okovratnik i deluje vrlo udobno.

 


Da bi svoj lagani džemperak za svaki dan pretvorila u komad za noćni izlazak, Blejk ga je kombinovala s neutralnom bojom, odnosno bež mini-suknjom sa smelim šlicem, čime je džemper dodatno došao do izražaja i izgleda vrlo otmeno. Upotunila je look salonkama brenda Christian Louboutin, konkretno s narandžastim salonkama Bois Dore koje imaju široku, ali vrtoglavo visoku štiklu od čak 14 cm.

 

Blejk Lajvli u noćnom provodu s Tejlor Svift
Blejk Lajvli u noćnom provodu s Tejlor Sviftfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve je začinila torbicom francuske modne kuće Louis Vuitton, otmenom modelom Capucines BB u žutoj boji koji se savršeno uklopio u stajling.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trikovi za nošenje šala

 

makonda-tracker