superboul 2024.

POLA MILIONA DOLARA – samo za nakit! Izdanje Blejk Lajvli zbog kog su sve zvezde oko nje bile nevidljive

0

Popularna glumica odabrala je jednostavan sportski stajling, ali ga je začinila tako glamuroznim aksesoarima da Tiffany nije mogao da dobije bolju reklamu... ako mu je uopšte potrebna.

Ajs Spajs, Tejlor Svift i Blejk Lajvli u finalu Superboula 2024.
Ajs Spajs, Tejlor Svift i Blejk Lajvli u finalu Superboula 2024.foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

U Las Vegasu je noćas održano NFL finale Superboul, u kom su Kanzas Siti Čifsi savladali Fortinajnerse, a meč i nezaboravan nastup Ašera u poluvremenu pratio je veliki broj poznatih ličnosti.


Najzapaženija je bila fenomenalno stilizovana pevačica Tejlor Svift, čiji je dečko Travis Kelsi igrao za pobednički tim, a ona je bila u društvu najbolje prijateljice i čuvene glumice Blejk Lajvli.


Zvezda serije "Tračara" odabrala je za ovu priliku sportsko modno izdanje, sastavljeno od široke crvene trenerke i belog krop topa, ali je svakako najviše pažnje privukao njen izbor nakita.

1 / 5 Foto: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

Blejk je, naime, nosila minđuše i niz ogrlica i narukvica juvelirske kuće Tiffany & Co, a Page Six piše da je kompletan nakit glumice koštao neverovatnih 469.075 dolara!

Oko vrata je nosila ogrlicu od 18-karatnog žutog zlata, vrednu 18.500 dolara, zatim dijamantsku ogrlicu od 78.000 dolara i ogrlicu sastavljenu od zlatnih karika za koju treba izdvojiti 62.000 dolara.

 

Blejk Lajvli je na Superboulu 2024. nosila nakit vredans koro pola miliona dolara
Blejk Lajvli je na Superboulu 2024. nosila nakit vredans koro pola miliona dolarafoto: JON SOOHOO / UPI / Profimedia

Uz to je kombinovala dijamantske minđuše Tiffany Solitaire koje koštaju 1.650 dolara, zatim Tiffany Elsa Peretti viseće minđuše u obliku zmije čija cena iznosi 4.000 dolara, jednu narukvicu od 12.500 dolara i njenu dijamantsku verziju od 26.000...


Ukupno je nosila 14 narukvica koje zajedno koštaju 304.925 dolara, kada se sve na Blejk sabere cena njenog nakita za Superboul iznosi skoro pola miliona!

Blejk Lajvli je, inače, poznata po tome što uspešno kombinuje najluksuznije komade s veoma pristupačnim, pa je tako nedavno ponela minđuše od 48 dolara.

 

Blejk Lajvli nosi i najskupoceniji i povoljan nakit
Blejk Lajvli nosi i najskupoceniji i povoljan nakitfoto: blakelively/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Minđuše u obliku suze

 

makonda-tracker