Frizura

ŠIŠKE se vraćaju na velika vrata: 5 trendi frizura zbog kojih ćete poželeti da se odmah ošišate

0

Svaki put kada nam treba neka promena u životu, prva pomisao nam je ― kosa, farbanje ili šiške. Istina je da, čak i najmanja promena na glavi može da napravi veliku razliku.

Prave šiške su za one malo smelije.
Prave šiške su za one malo smelije.foto: sarajoofficial/Instagram

Sa šiškama morate biti oprezni, jedan pogrešan rez i možete izgledati "kao šerpa". Evo nekoliko frizura uz koje nećete morati da brinete jer će ispasti savršeno!

 

1. "Zavesa šiške"

 

Za sve one koji žele malu promenu, ali se plaše toga kako će im stajati, šiške u obliku zavese su pravi izbor. Pored toga što su duže i što brzo rastu, veoma ih je lako stilizovati u odnosu na druge. Najbolje ih je stilizovati okruglom četkom. U zavisnosti od dužine, mogu naglasiti različite delove lica.

 

 

2. Tanke, retke šiške

 

Takođe, frizura za sve koji se plaše velike promene. Ove šiške, kao i one zavesaste, vrlo brzo izrastu. Lako se stilizuju, manjom okruglom četkom i lepo se stapaju od ostatak kose. Kako se nose pokazala nam je glumica Fibi Tonkin.

 

3. "Baby" šiške

 

Ove šiške su pogodne za osobe sa manjim licem, čija konstitucija ne može da podrži veliki volumen. Nikola Pelc Bekam je ovaj stil podigla na viši nivo skrativši šiške toliko da joj dosežu tačno iznad obrva.

 

4. "Prave" šiške 

 

Klasične, guste šiške koje treba izbegavati ukoliko niste sigurni da li će vam stajati ili ne. Može se reći da je ova frizura za one malo smelije. Najbolji primer za ovo je Tejlor Svift i njena prepoznatljiva frizura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

5. Šiške na stranu

 

Bile su jako popularne 2000ih. Pošto su nagnute više ka jednoj strani deluju spontano i neobavezno a opet moderno. Ukoliko se lepo stilizuju ili uklope uz punđu, mogu delovati veoma elegantno. 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker