lepe vesti

Pred nastup u Superboulu, skoknuo je – DO SUDA: Otkrivena predivna tajna popularnog pevača

0

Dok se spremao za jedan od najvažnijih performansa u karijeri, R'n'B pevač uradio je nešto što se čekalo godinama

Ašerov nastup na Superboulu 2024
Ašerov nastup na Superboulu 2024foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U Las Vegasu je noćas održan Superboul, u kom su Kanzas Siti Čifsi sabladali Fortinajnerse, a veče je obeležio i nezaboravan tradicionalni nastup u poluvremenu.


Ovoga puta nastupio je Ašer, R'n'B senzacija, pevač i plesač koji je obeležio početak dvehiljaditih, a brojne slavne ličnosti u publici uživale su u njegovim najvećim hitovima.


Prava erupcija emocija dogodila se kada se Ašeru na sceni pridružili Ališa Kiz, H.E.R. i Ludakris, a pevač je opravdao poverenje koje mu je ukazano.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Ovo je veoma srećan period za pevača jer on trenutno planira i venčanje s dugogodišnjom devojkom Dženifer Gojkoečeom. Kako danas piše People, pevač je pred nastup zatražio dozvolu za venčanje u Okrugu Klark, u Nevadi, a podaci pokazuju da mu ona još uvek nije odobrena.

 


Koliko je poznato, Ašer je od 2019. godine u vezi sa Dženifer, s kojom je potom 2020. dobio ćerku Sovern Bo, a potom i sina Sajra Kastrela 2021. Uz to, on ima i sinove Ašera V i Navijda Elija s bivšom suprugom Tamikom Foster. Nakon nje je bio u trogodišnjem braku s Grejs Migel.


Pevač je poznat po tome što ne priča previše o privatnom životu, ali je pre nekoliko dana za People govorio o Dženifer.


Ja imam neverovatnu partnerku, moj sistem za podršku – rekao je zadovoljno. – Imamo neverovatnu dinamiku u vezi jer i dalje mogu da budem strastven po pitanju toga čime se bavim i da imam sjajnog partnera s kojim ću proći kroz teške trenutke kao mlad čovek koji ima decu.

 

Ašerov pred nastup na Superboula 2024.
Ašerov pred nastup na Superboula 2024.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Veoma sam srećan, vrlo blagosloven što imam neverovatnog prijatelja, ne samo partnerku – naglašava Ašer. – Ona je moja najbolja prijateljica i volim je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 

makonda-tracker