"narod me voli više nego šarlin!"

Nisu mu dali da se oženi njom, 2 godine su krili svog sina: Ova žena je ZABRANJENA I NAJVEĆA LJUBAV princa Alberta

0

Nekadašnja ljubavnica princa Alberta od Monaka izjavila je jednom prilikom da je narod voli više nego princezu Šarlin, njenu suparnicu čiji sin ima pravo na presto dok njen – iako je stariji – uvek ostaje u senci

Nikol Koste, bivša devojka princa Alberta
Nikol Koste, bivša devojka princa Albertafoto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Princ Albert II, koji je na čelu Kneževine Monako, od 2011. godine je u braku sa Šarlin Vitstok, nekadašnjom olimpijkom iz Južnoafričke Republike. S njom je dobio dvoje dece – blizance princa Žaka i princezu Gabrijelu, a od početka braka s bivšom plivačicom vodi miran porodični život.


Poznato je da ranije to nije bilo slučaj. Princ je imao mnogo afera i avantura, a iz dveju kraćih veza ima dvoje vanbračne dece.


Albert II je otac Jasmin Grejs Grimaldi, koju je dobio s konobaricom iz Amerike Tamarom Ratolo u martu 1992. godine, i Aleksandrea Grimaldija Kostea, koji je rođen nakon prinčeve veze s Nikol Koste.


Upravo se za Aleksandreovu majku često kaže da je, zapravo, bila ljubav njegovog života.

 

Princ Albert i Nikol Koste upoznali su se u julu 1997. godine, na letu od Pariza do francuske rivijere, dok je ona radila kao stjuardesa za kompaniju Air France. Nije poznato koliko su lepotica iz Toga i knez od Monaka dugo bili zajedno, a vest o njihovoj ljubavi osvanula je tek u maju 2005. godine.

 


Sve dešavalo u momentu kada je Albert tek došao na čelo Monaka, budući da je na presto selo 6. aprila 2005. godine.


U tom trenutku oni su imali dvogodišnjeg sina Aleksandrea, a Nikol se sama obratila medijima i dala intervju u kom je ispričala detalje njihovog odnosa. Kako je ispričala za francuski list Paris Match, njen sin i ona živeli su u Albertovom stanu u Parizu, a pretvarala se da je ona devojka jednog od prinčevih prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc


Kako bi ćutala o tome da je rodila sina princu od Monaka, Nikol je dobijala finansijska sredstva za izdržavanje deteta i krov nad glavom.


Njena ispovest podigla je mnogo bure u javnosti, a Kneževska palata oglasila se tek tri meseca kasnije. Porodica je potvrdila da je princ Albert II zaista dečakov otac, kao i da je novokrunisani knez od Monaka "imao volju da se suoči sa svojim obavezama".


Prema aktuelnim zakonima, to što je princ Albert priznao očinstvo znači da njegovo vanbračno odete ima pravo na ogromno bogatstvo – ali ne i na tron.
Prema pisanju medija, za njega Nikol Koste nije bila samo još jedna avantura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

 

Oni su navodno godinama bili u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, sve dok nije intervenisao njegov otac princ Renije III od Monaka. U međuvremenu je Nikol, ostavljena i slomljenog srca, donela na svet njihovo dete i strpljivo čekala da princ legalno prihvati dečaka.

 

U međuvremenu se princ Albert oženio, a sin Žak, kog je dobio s princezom Šarlin, postao je njegov naslednik jer Aleksandre nije rođen u braku.

 

Danas se princ viđa sa vanbračnim sinom i imaju sjajan odnos, a Nikol je, takođe, gošća na zvaničnim događajima u Monaku. 

 

Nije poznato u kakvim je danas princ odnosima sa majkom ovog momka, ali je s njim viđen u više prilika i navodno se odlično slažu. Nikol Koste nije strano da priča za medije o porodici koja stoji na čelu Monaka, a prošle godine je tokom zdravstvenih poteškoća koje je imala princeza Šarlin izjavila da je suprugu njenog bivšeg ljubavnika stigla karma.

 

Princeza Šarlin od Monaka na trci Formule 1
Princeza Šarlin od Monaka na trci Formule 1foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA / POOL

Kako je ona istakla, jednom prilikom je Šarlin smestila njenog sina u prostoriju namenjenu posluzi dok je odsedao u Kneževskoj palati. Navodno je princ Albert bio "besan" kad je saznao za to.


Nakon što je čula za zdravstvene probleme svoje suparnice, ona je u jednom intervjuu istakla:


Ne zanima šta joj se dešava, zašto bi me interesovalo? Sve što joj se događa je karma.

 

Pošto je jednom prilikom ona je pozvana na jedan zvanični događaj u Monaku, kada je dočekana u velikom stilu, a tada je konstatovala:


Narod Monaka me voli mnogo više nego Šarlin. Zaista me vole i poštuju.

 

Nikol Koste, bivša devojka princa Alberta
Nikol Koste, bivša devojka princa Albertafoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je tada dodala da je i dalje bliska s princem Albertom, s kojim je navodno imala šestogodišnju tajnu vezu.


Znam ovog čoveka 25 godina – rekla je tada.

 

Njihov sin Aleksandre pre nekoliko dana je dao ekskluzivni intervju, u kom je istakao da mu smeta kada ga zovu "nezakonitim detetom".

 

Kad sam se rodio, nijedno od moje dece nije bilo u braku, pa nisu počinili preljubu. Korišćenje reči "nezakonit" je uvredljivo! Nadam se da niko ne veruje u laži koje se šire internetom – kaže Aleksandre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

 

 

BONUS VIDEO

Princ Albert II dobio odlikovanje od predsednika Srbije

 

 

makonda-tracker