kako vam se čini?

"NEPRIJATNO" i "ČUDNO" su neki od komentara: NEŽNI poljupci Šarlin i Alberta od Monaka pred kamerama naišli na — PODSMEH

0

Stručnjak za govor tela analizirao je ponašanje Šarlin od Monaka na utakmici.

princeza šarlin i princ albert
princeza šarlin i princ albertfoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka imaju odnos koji već godinama intrigira javnost.

 

Naime, mnogi smatraju da najpoznatiji ljudi Monaka imaju brak koji je samo "na papiru" i predstava za javnost, dok su iza zatvorenih vrata stvari potpuno drugačije.

 

U tom svetlu se govorilo i da se Šarlin odselila u Švajcarsku, pisalo se o Albertovom odnosu sa majkom njegovog vanbračnog sina... Međutim, sama princeza Šarlin od Monaka nedavno je izjavila da su joj takve priče "dosadile" i da nije nesrećna kako se piše.

 

Tako se nedavno pojavila sa suprugom na finalu Svetskog kupa u ragbiju, a kako navode stručnjaci za govor tela, oni su bili čist primer kako izgleda kad se "neko previše trudi".

 

stručnjak za govor tela analizirala je odnos šarlin i alberta od monaka
stručnjak za govor tela analizirala je odnos šarlin i alberta od monakafoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džudi Džejms, britanski ekspert za govor tela, analizirala je govor tela para, koji je pre nekoliko dana uslikan u Parizu i koji nije skidao ruke jedno s drugog. 

 

To je prilično čudno ponašanje za njih, jer nisu neko ko se javno eksponira nežnošću, što je mnogima i zapalol za oko. Oni su razmenjivali poljupce, nežnosti, zagrljaje, a za govor tela princeze Šarlin navela je da ide u dve krajnosti.

 

nežni zagrljaj koji je izazvao komentare
nežni zagrljaj koji je izazvao komentarefoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

— U većini svojih pojavljivanja, ona je rigidna, poput statue, deluje užasno tužno, čak i kada forsira osmeh. Onda, retko ali dramatično, ide u ekstreme, kao što je ovde slučaj — rekla je Džudi.

 

Ona je navela i da Albert deluje kao da mu je "neprijatno", pa zaključila da se par previše trudi, ali da sve deluje "isforsirano".

 

princeza šarlin, prema mišljenju eksperta, deluje izveštačeno, a princ kao da mu je neprijatno
princeza šarlin, prema mišljenju eksperta, deluje izveštačeno, a princ kao da mu je neprijatnofoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video

Himna za Alberta od Monaka

 

makonda-tracker