magično

Zato važi za KRALJICU STILA: 4 čarobna monohromatska autfita Amal Kluni, koja će se naći u svim modnim udžbenicima

1

Amal Kluni se svrstava među najbolje obučene žene na svetu. 

Amal Kluni je po mnogima jedna od najbolje obučenih dama iz javnog života
Amal Kluni je po mnogima jedna od najbolje obučenih dama iz javnog životafoto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

Amal Kluni, žena čuvenog glumca Džordža Klunija, važi za jednu od najlepših  najbolje obučenih dama sa A liste svetskog džez seta. 

 

Amal Kluni je advokat po struci, specijalizovana je za ljudska prava, a ima libansko-britansko poreklo. 

 

Njene odevne kombinacije se sigurno nalaze u modnim udžbenicima, pošto kad god se negde pojavi lepa Amal novine su sutradan pune izveštaja u kojima se detaljno analizira njen stajling. Tako je bilo i nedavno u Veneciji

 

Mama blizanaca Aleksandera i Ele bez ikakve dileme ima jedan od najautentičnijih stilova od svih dama u javnom životu.

 

Mi vam predstavljamo njena 4 monohromatska izdanja koja su pokupila dosta medijske pažnje.  

Ova tirkizna haljina je poslužila za jedan večernji izlazak sa Džordžom. Ima veoma originalan V izrez, a Amal je ukombinovala sa belim cipelama i torbicom iste boje. 

Crnu haljinu sa jednim otvorenim ramenom je odabrala za pojavljivanje na jednom javnom događaju. Poseban detalj je steznik oko struka, a Klunijeva je uz to ponela torbicu sa leopartd printom.   

Crvena haljina se može svrstati u poslovne autfite. Zanimljiv detalj su dugmići koji se pružaju od vrha do kraja haljine. Crvenu boju je "razbila" sa svetlo braon torbom i belim cipelama. 

Da voli jarke boje Amal je pokazala kada je za jednu večernju priliku odabrala kratku zelenu haljinu. Za razliku od prethodnih autfita sa liste, advokatica se sada odlučila da ostane poptuno u zelenom tonu, pošto nije imala nijedan komad u drugoj boji.

Tačnije, ponela je samo zelene otvorene sandale. 

 

Bonus video: 

 

 

 

 

makonda-tracker