tako se to radi!

I najjednostavnije izdanje tako izgleda NADMOĆNO: Statement komad Milice Mandić kakav svaka žena treba da ima u ormanu

0

Proslavljena sportistkinja ne komplikuje previše kada je reč o modi, ali uvek ostavlja sjajan utisak. Njen trik – pouzdan komad koji je potreban svakoj devojci od stila.

milica mandić pokazala kako ostaviti utisak bez mnogo muke
milica mandić pokazala kako ostaviti utisak bez mnogo mukefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Proslavljena tekvondistkinja Milica Mandić, olimpijska šampionka, juče je u Beogradu na vodi prisustvovala jednom svečanom događaju, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.


Naša zlatna sportistkinja, koja je poznata po svedenom i elegantnom stilu, odabrala je za ovu priliku još jedan praktičan i vrlo elegantan stajling, savršen za ovu priliku.


Ona se okrenula pouzdanom komadu koji odavno ima u garderoberu i tako bez greške "začinila" svoj večernji look.

Milica Mandić pojavila se na svečanosti u crnom autfitu sastavljenom od crnih pantalona ravnog kroja i jednostavne bluze iste boje i srcolikog izreza. Uz to kombinovala crne mokasine s masivnim đonom i zlatnom šnalom, a ključni deo njenog autfita je sako kakav će večno biti u modi.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Milica je ponela strukirani blejzer u crveno-belim tonovima s dvorednim kopčanjem krupnim srebrnim dugmićima. Reč je o vanvremenskom komadu koji garantuje efektan business casual izgled, koji je uvek dobro rešenje ako želite da bez previše komplikovanja postignete look koji se pamti.

 

Milica je, inače, već ranije nosila ovaj sako, a tada je njime ponovo upotpunila jednostavan autfit.

1 / 5 Foto: V.M./ATAImages

Zašto vam treba statament sako?


Statement blejzeri svrstavaju se u odeću koja je neophodna svakom ženskom garderoberu, tokom čitave godine. To posebno važi za prelazno vreme, kada sakoi koji se na bilo koji način izdvajaju daju novu crtu čitavom jesenjem izdanju.


Uglavnom se to postiže nošenjem blejzera efektnog printa ili upečatljive boje, obično u neonskim i jarkim nijansama, ali da bi neki odevni predmet ostavio utisak i izdvojio se možete iskoristiti i dužinu, siluetu, oblik revera... bilo šta što ga čini komadom koji privlači pažnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'AGENCE (@lagencefashion)

Takvi sakoi veoma su pogodni za kombinovanje i praktični, pa uz najjednostavniji crni stajling mogu da učine da izgledate ultratrendi.

 

BONUS VIDEO

Bomber jakna - proveren jesenji trend

 

makonda-tracker