uvek trendi

Ove čizme svaku devojku pretvaraju u ZAVODNICU: Pevačica zna najbolji način da ih kombinujete svake jeseni

2

Modna kombinacija s kojom nema greške bila je izbor popularne pevačice za veče u gradu s drugaricama

Tejlor Svift, Kara Delevinj i Sofi Tarner u noćnom provodu
Tejlor Svift, Kara Delevinj i Sofi Tarner u noćnom provodufoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Muzička senzacija Tejlor Svift okupila je juče u Njujorku neke od najbližih poznatih prijateljica, a njihov noćni provod nije promakao paparacima.


Kantautorka je viđena u društvu koleginice  i drugarice Selene Gomez, manekenke Kare Delevinj i glumice Sofi Tarner, koja se trenutno razvodi od Tejlorinog bivšeg dečka Džoa Džonasa, a mediji pišu da su one uživale u poznatom klubu Zero Bond.


Tejlor, poznata po odevnim kombinacijama koje spajaju klasiku s aktuelnim trendovima, sada se držala proverenog recepta za efektan izgled u jesenjim večerima.

 

Tejlor Svift u miu miu mini-suknji s kariranim dezenom
Tejlor Svift u miu miu mini-suknji s kariranim dezenomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pevačica je ponela mini-suknju italijanske modne kuće Miu Miu, model čija cena iznosi 1.250 evra. Ona je nešto duža od ultrapopularnih mikro-sukanja koji je ovaj brend predstavio prošle godine, ali je takođe A-kroja, plisirana, a krasi je efektan karirani dezen u braon tonovima.

 

Karirana mini-suknja Tejlor Svift savršena je za jesen
Karirana mini-suknja Tejlor Svift savršena je za jesenfoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šta je bolje kombinovati uz mini-suknju nego visoke čizme? Nema atraktivnije večernje kombinacije u jesenjim večerima, a to odlično zna i Tejlor Svift, koja je odabrala crne čizme preko kolena s potpisom kuće Stella McCartney, model od veganske kože s tankim štiklama i decentnim lančićem na peti.

 

Tejlor svift u provodu sa selenom gomez, sofi tarner, karom delevinj...
Tejlor svift u provodu sa selenom gomez, sofi tarner, karom delevinj...foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Spoj visokih čizama i kratkih sukanja jedna je od onih vanvremenskih kombinacija s kojima nema greške, a Tejlor je svemu dodala Stella McCartney tašnu s kroko efektom. Uz klasičan crni blejzer i bluzu uz telo – ne može jednostavnije i lepše!


BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023.

 

makonda-tracker