među najzapaženijima

MODNO USKLAĐENI zablistali na crvenom tepihu: Jelena i Stiven Mur doneli dašak HOLIVUDSKOG GLAMURA i oduševili Beograd

0

Glumački i bračni par Jelenu i Stivena Mura retko viđamo u javnosti, ali uvek oduševe svojim modnim kombinacijama.

Jelena i Stiven Mur na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Jelena i Stiven Mur na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je u prepunoj MTS dvorani u Beogadu održana premijera filma "Heroji Halijarda" scenariste i reditelja Radoša Bajića.

 

Glavne uloge u ovom filmu igraju Petar Božović, Žarko Laušević, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović i mnogi drugi.

 

Među poznatim ličnostima koje su došle da premijerno pogledaju ovo ostvarenje, koje je bilo u trci za srpskog kandidata za prestižnu nagradu Oskar bili su Marija Veljković sa Rastkom Jankovićem, Marija Petronijević koja se sinoć prvi put pojavila u javnosti nakon porođaja, Suzana Mančić sa ćerkom, Anđelka Prpić sa mužem, ali među najzapaženijima su bili glumica Jelena Mur i njen suprug Stiven Mur.

Lepa glumica, koju je publika gledala u seriji "Pevačica" i filmu "Dara iz Jasenovca", na društvenim mrežama je istakla koliko je ponosna na svog supruga i njegovu ulogu koju je ostvario u filmu "Heroji Halijarda".

 

Njih dvoje su sinoć prošetali crvenim tepihom i sve oduševili svojom elegancijom.

 

Stiven Mur je za ovu priliku obukao crnu košulju koju je uskladio sa crnim pantalonama ravnog kroja.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac je ovu naizgled klasičnu kombinacju "razbio" sakoom koji je ukrao sve poglede.

 

Duži kream sako od blago svetlucavog materijala imao je crne revere, a što je najvažnije, Stivenu je savršeno pristajao i na pravi način je zaokružio njegovu modnu kombinaciju.

 

Stiven je pokazao da voli da eksperimentiše sa modnim detaljima, pa je uz sve uskladio i crnu kravatu sa sitnim krem detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

Na kraju, mladi glumac je svoju modnu kombinaciju za premijeru zaokružio crnim lakovanim cipelama.

 

Ma koliko da je evidentno da je Stiven Mur zaista zablistao na sinoćnoj premijeri, ipak je svu pažnju ukrala njegova supruga Jelena Mur.

 

Ona je za crveni tepih odabrala dugu braon streč haljinu koja je pratila liniju tela i istakla njenu fantastičnu liniju.

Ova elegantna haljina je spreda otkrivala samo blage proreze u predelu struka, a potom i cela gola leđa koja su postigla pravi efekat: senzualan, misteriozan i nadasve graciozan.

 

Uz ovu haljinu, glumica je iskombinovala krem sandale sa špicastim vrhom i crvenom štiklom što se na sjajan način uklopilo sa nijansom sakoa njenog supruga, a bronzane tonove svoje magične haljine je iskombinovala sa malom torbom koju je ponela u ovoj prilici.

 

Mejkap je pratio "zemljane" tonove i isticao njene oči i usne, a što se tiče frizure, Jelena je odlučila da isfenira kosu u talasima.

 

Sve u svemu, bračni par Mur je sinoć zablistao na premijeri filma i bio među najzapaženijim ličnostima u MTS dvorani.

 

BONUS VIDEO

 

Žarko Laušević na premijer filma "Heroji Halijarda"

 

 

 

makonda-tracker