srećan rođendan!

"Ti si moje SVE": Jeleni Mur suprug na JEDINSTVEN način čestitao ROĐENDAN (FOTO)

0

Glumica Jelena Mur danas slavi 27. rođendan.

foto: Printscreen/Instagram/jele_moore
foto: Printscreen/Instagram/jele_moore

Jelena Mur je mlada srpska glumica koja nas je prvo osvojila ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca", a potom i ulogom Emilije u seriji "Pevačica". 

 

I iako su svi pripadnici muškog pola bili znatiželjni da saznaju glumičin status, ubrzo su se razočarali kada su saznali da je njeno srce već osvojeno.

 

Kako je priznala za medije svojevremeno, "u ljubavi je voljena i zadovoljna je svojim životom".

 

Svog supruga Stivena Mura, takođe glumca, upoznala je na fakultetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

 

 

– Upoznali smo se na fakultetu baš kad je počela pandemija pa je naše školovanje prebačeno u onlajn format. Pošto je Los Anđeles bio veoma rigorozan po pitanju mera, obustavljena su snimanja, nismo mogli da šetamo, odlučili smo da dođemo u Srbiju i eto, dve godine kasnije, i dalje smo ovde. Ovde smo se i venčali, ali smo pravili i zabavu u Americi, gde se vraćamo krajem godine, kad završimo projekte na kojima radimo. Planiramo da radimo i nešto zajedno, scenario je pisao Stiven, a priča će povezati Ameriku i Srbiju, baš kao što ih povezuje i naš brak – ispričala je Jelena jednom prilikom za domaće medije.

 

Nedavno su proslavili dve godine braka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

 

Uživaju da provode vreme zajedno, da putuju i obilaze svet, a ne libe se da svoju ljubav otvoreno i pokažu na svojim društvenim mrežama.

 

Stiven Mur obožava da pokazuje svetu koliko voli svoju suprugu, a danas ima i poseban povod – na današnji dan je rođena njegova srodna duša.

 

Glumica Jelena Mur danas slavi 27. rođendan, a njen suprug joj je čestitao serijom objava na Instagramu.

 

Kao što možete da vidite u galeriji, Stiven Mur je bio posebno inspirisan te je podelio niz fotografija Jelene i njega i u svakoj objavi je imao reči ljubavi i podrške.

 

"Ne mogu da dočekam da provedem sa tobom narednih 1.000 godina", "Ti si lepota u mojim očima", "Ti si moje sve", Stiven je oduševio pratioce na Instagramu svojim dirljivim rečima upućenim supruzi. 

 

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/steveninserbia

 

Među poznatim ličnostima koje su glumici čestitale rođendan našla se njena koleginica iz serije "Pevačica", Milica Pavlović.

Jelena Mur
foto: Printscreen/Instagram/jele_moore

Pevačica joj je poslala buket crvenih ruža i čestitala rođendan.

 

 

 


 

makonda-tracker