ČESTITAMO

Neobičan izbor obuće, masivna ogrlica, ali svi gledaju samo u TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Sajsi MC potvrdila NAJLEPŠE VESTI

0

Reperka Ivana Rešić poznatija kao Sajsi MC svojom pojavom na MAC nagradama potvrdila je da se nalazi u drugom stanju.

Sajsi MC potvrdila da je u drugom stanju.
Sajsi MC potvrdila da je u drugom stanju.foto: Stefan Stojanović

Danas je domaćim medijima kružila vest da je reperka Ivana Rešić poznatija kao Sajsi MC trudna i da se nalazi u 7. mesecu trudnoće.

 

- Sajsi ulazi u sedmi mesec. Mesecima se ne pojavljuje u medijima jer nije želela da se zna da je u drugom stanju -otkrio je dobro upućeni izvor.

 

Da su ove vesti tačne, potvrdila je poznata reperka pojavivši se večeras na MAC nagradama.

 

Sajsi MC se večeras pojavila u uskoj streč haljini sa dubokim dekolteom koja je istakla njen trudnički stomačić i odagnala sve sumnje da li je trudna.

 

Uz dugu haljinu koja je istakla njenu fantastičnu liniju, reperka je iskombinovala crne papuče, a što se tiče aksesoara, kao i uvek, odlučila se za upečatljive komade.

 

Masivna ogrlica koju je nosila još više je istakla njen dekolte, a tome je sigurno doprinela i njena podignuta kosa koja je učinila da joj lice i vrat dođu još više do izražaja.

 

Crvena boje ruža i laka na noktima začinila je celu kombinaciju, a osim usana, pevačica je odlučila da šminkom istakne i oči.

 

U galeriji koja sledi možete da pogledate kako Sajsi MC blista u trudnoći:

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović

Za medije je otkrila je sve vreme trudnoće nosila širu odeću i normalno nastupala, pa da zato niko nije primetio promenu ponašanja kod nje te otuda iznenađenje koje je usledilo nakon što se u medijima pojavila vest da je trudna. 

 

- Razmažena trudnica nije nijedna žena ako ne mora da leži. Meni su rekli da radim sve kao što sam radila do sada. Ja radim punom parom, čak i više nego pre - rekla je Sajsi koja je bila odlično raspoložena.

 

Kako je priznala, misli da će biti stroga majka.

 

- Videćemo. Ne mogu ništa da garantujem. Ali mislim da da. Biću stroga, to već sada znam. Nema za*******a, foliranja. Moj otac je meni kad sam bila mala rekao: "ja sam veći mangup od tebe. Ne možeš ti mene da isfoliraš". Ja ću biti tri puta gora, muž popustljiviji - ispričala je Sajsi MC.

 

makonda-tracker