preslatki

UNUCI Radoša Bajića prvi put u javnosti: Došli da DEKI daju podršku, ovaj trenutak će im ostati dugo u sećanju

0

Nisu mogli da sakriju emocije, ali su ponosno stajali uz ostale članove porodice 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Na premijeri istorijskog filma "Heroji Halijarda" Radoša Bajića okupio se veliki broj poznatih ličnosti, koje su došle da svom kolegi pruže podršku i uživaju u filmu kojem se predviđa veliki uspeh.

 

Osim kolega glumaca, tu su bili i brojni političari, voditeljke i druge poznate ličnosti, a čini se da je su najviše interesovanja izazvali najmlađi članovi porodice Bajić. 

 

Među poznatima koji su stali na crveni tepih kako bi se fotografisali našli su se i unuci Radoša Bajića koji su bili veoma uzbuđeni, ali spremni da dedi pruže podršku. 

 

 

Crvenim tepihom prošetao je sin Radoša Bajića, Nedeljko, koji je producent ovog ostvarenja. On je došao u pratnji supruge Ivone i mlađeg sina Aleksandra. On je sa porodociom izašao pred fotoreportere i nastala je jedna od onih fotografija koje će dobiti posebno mesto u porodičnom albumu. 

 

Aleksandar Bajić privukao je veliku pažnju medija i svi su saglasni, on je izrastao u prelepog mladića. Osim njih, premijeri je prisustvovala i ćerka Radoša Bajića, Jelena Bajić Jočić, koja je došla u pratnji sina Filipa.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Iako su kao porodica veoma popularni i poznati, članovi porodice Bajić su se godinama trudili da decu sakriju od očiju javnosti, pa je ovo prvi put da se unuci Radoša Bajića pojavljuju u javnosti.

 

Radoš Bajić inače nije krio radost što su njegovi unuci tu, te ih je i izljubio, pokazujući time koliko je cela porodica bliska.

 

Bonus video:

 

Zavirite među poznate na premijeru filma "Heroji Hilijarda"

 

 

makonda-tracker