nabavite barem jedan par

Fantastično idu i uz FARMERICE! Štikle Sandre Bulok koje su otelotvorenje KLASIKE i NIKAD ne izlaze iz mode

0

Ove cipele Sandre Bulok bi svaka žena morala da ima u ormaru.

sandra bulok ima cipele koje bi trebalo da nabavi svaka žena
sandra bulok ima cipele koje bi trebalo da nabavi svaka ženafoto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Čuvena glumica Sandra Bulok ne pojavljuje se toliko često u javnosti, ali kada je vidimo na crvenom tepihu, znamo da nam je spremila pravu modnu magiju. O Sandrinom životu ne zna se mnogo toga, jer krije privatnost kao zmija noge, ali zato često možemo saznati neke nove detalje o Sandrinim zaboravljenim ljubavima, a imala ih je nekoliko — i to s najvećim holivudskim lepotanima, koji i dan-danas imaju najlepše reči za nju.

 

 

Sandra je sada uslikana tokom izlaska na večeru u restoran Spartina u Los Anđelesu, a bila je u muškom društvu. Pošto oskarovka ne voli za kežual prilike da oblači posebno elegantne kombinacije, kao po običaju, videli smo je u prilično ležernom izdanju, ali s klasičnim komadom obuće koji je odličan za kombinovanje.

 

Sandra je, zapravo, tri modna komada iskombinovala najzahvalnije moguće, a ovakav look bilo koja žena može kopirati već danas. Naime, Sandra se odlučila za modni minimalizam, pa je za večeru obukla crnu košulju i svetle farmerice vrećastog kroja, ali ih je podvrnula da bi do izražaja došle njene cipele.

 

U pitanju su bezvremenske crne salonke klasičnog dizajna s visokom tankom potpeticom. Crne salonke nikad ne izlaze iz mode, fantastično se uklapaju u sve kombinacije, a možete ih nositi i u svečanim i u nešto opuštenijim prilikama. Ma, kad god vam padne na pamet!

 

Sandrin stajling vešto je zaokružila crna torba, još jedan komad koji ide uz apsolutno sve.

 

salonke sandre bulok idealne su za svaku priliku
salonke sandre bulok idealne su za svaku prilikufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker