IZNENAĐENJE

Nakon nekoliko meseci ponovo u javnosti: Sandra Bulok uživa u zagrljaju NOVOG MUŠKARCA?

0

Glumica je uživala u večeri sa svojim agentom

foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata holivudska glumica, Sandra Bulok u poslednje vreme se trudi da se što ređe pojavljuje u medijima, a pre izvesnog vremena je obećala da će se potruditi da što manje radi, a da što više vremena provodi sa svojom porodicom.

 

Lepa pedesetosmogodišnja dobitnica Oskara viđena je u Njujorku nakon što je uživala na večeri u luksuznom restoranu Blu Ribon ​​Braserie. Glumica je bila u društvu svog agenta Kevina Huvanea, koji takođe zastupa i Dženifer Lopez.

 

Sandra Bulok je izgledala veoma zavodljivo sa malo šminke i tamnom kosom koju je zabacila unazad. Ona je farmerke iskombinovala sa modernim topom i crnom jaknom i izgledala je - odilično.

 

 

Celu kombinaciju upotpunila je detaljima od žutog zlata. 

 

U poslednjih nekoliko meseci, možda i godinu dana Sandra se ređe pojavljuje u medijima. Ona je jednom prilikom otkrila da želi da ostane kod kuće sa svoje dvoje dece Luisom i Lejlom i sa svojim dečkom Brajanom Rendalom.

 

Sandra Bulok u zagraljaju svog menadžera
Sandra Bulok u zagraljaju svog menadžera foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

Takođe je rekla da želi manje da radi kako bi mogla da provede više vremena sa svojom porodicom.

 

U martu su mediji objavila da bi Sandru Bulok i Breda Pita ponovo mogli da gledamo u zajedničkom filmskom projektu na malim ekranima. Bred Pit je otkrio da su on i Sandra došli na ideju za film koji nikada nije ugledao svetlost dana.

 

Da podsetimo, pre izvesnog vremena Sandra strani mediji su preneli vest da je Sandra odlučila da prekine glumačku karijeru, ali sudeći prema onome što smo mogli da vidimo čini se njena glumačka karijera ipak nije završena.

 

 

makonda-tracker