tako to rade ikone

Bilo ko drugi bi u ovome izgledao SMEŠNO! Najbolje odevena devojka na svetu oduševljava i u MODNOJ KATASTROFI

0

Iako je ono što je obukla naišlo na podsmeh, svi su saglasni – glumica izgleda božanstveno u bukvalno svemu. Dopada li se vama njen izbor?

Zendeja je 2021. proglašena modnom ikonom, što je čini najmlađom zvezdom s ovom titulom do sad
Zendeja je 2021. proglašena modnom ikonom, što je čini najmlađom zvezdom s ovom titulom do sadfoto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američka glumica Zendeja Kolman (26) nakon duže pauze zbog snimanja vratila se u javnost, a modni sladokusci su je jedva dočekali!


Nakon modnog mini-performansa, kada se za 24 sata pojavila u četiri odevne kombinacije koje su preplavile modne portale, Zendeja je skoknula do Pariza, gde se trenutno održava Nedelja mode.


Juče je objavljena glasina i da je glumica novo zaštitno lice modne kuće Louis Vuitton, a Zendeja se istog dana pojavila na reviji ovog brenda na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2023. godine.

 

Zendeja pred reviju modne kuće Louis Vuitton na Nedelji mode u Parizu
Zendeja pred reviju modne kuće Louis Vuitton na Nedelji mode u Parizufoto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

I dok se svi pitaju znači li ovo kraj njene saradnje s italijanskom kućom Valentino, Zendeja je pred okupljenima prošetala u stajlingu koji nesumnjivo privlači pažnju.

 

Glumica je odabrala komplet s animal printom koji čine kratak šorts i strukirani sako sa lažnim džepovima koji ima deo kragne od crne kože. Posebno su efektni crni dugmići oivičeni zlatnom bojom, zbog čega je odličan izbor jednostavan kožni kaiš sa zlatnom šnalom.

 

Zendeja je uz to kombinovala crni top, a obula je visoke čizme istog dezena, model sa visokom blok-štiklom, zbog čega joj je bilo udobno i prijatno dok je stajala, pozirala i mahala oduševljenim fanovima.

 

Zendeja pred reviju modne kuće Louis Vuitton na Nedelji mode u Parizu
Zendeja pred reviju modne kuće Louis Vuitton na Nedelji mode u Parizufoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pored toga što ju je obukao Louis Vuitton, glumica je u ruci nosila crnu tašnicu iste kuće, koju krase prepoznatljivi monogrami, a izgledala je očaravajuće uz minimum šminke i talasastu bob frizuru.


"Ovo je nešto najružnije što je obukla, ali izgleda predivno!", "Da je bilo ko drugi stavio ovo na sebe, slatko bismo se nasmejali, a njoj aplaudiramo", "Ova devojka će prošetati u džaku i ja ću reći da izgleda sjajno"... komentarišu njeni fanovi.

 

 

 

makonda-tracker