muza dizajnera, miljenica publike

Na premijerama briljira, a privatno? Ovako se (zvanično) najmlađa MODNA IKONA u istoriji oblači kad ne očekuje paparace

0

Svaki put kad Zendeja zakorači pred foto-reportere, urednici modnih magazina zadovoljno trljaju ruke, a dizajneri su jednostavno ludi za njom! Međutim, znate li kakve odevne kombinacije glumica bira kada ne očekuje da će je fotografisati?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Zendeja Kolman (25) je, čini se, proteklih godina neprestano u centru pažnje! Nakon promovisanja "Dine", ona je predstavila svetu nastavak "Spajdermena", a odmah potom i novu sezonu serije "Euforija". Tokom javnih pojavljivanja u vezi s ovim projektima, ona je zahvaljujući saradnji sa stilistom Louom Roučom oduzimala dah svojih nesvakidašnjim i elegantnim modnim odabirima, koji su joj doneli titulu modne ikone. Štaviše, Zendaja je najmlađa žena u istoriji kojoj je Savet modnih dizajnera Amerike zvanično uručio ovo Nagradu za Modnu ikonu, na dodeli nagrada CFDA Fashion Awards pre nekoliko meseci!

 

Međutim, iako imamo osećaj da svakodnevni viđamo Zendeju, u pitanju je samo utisak koji njene odevne varijante ostavljaju na nas jer se ona, mimo svojih pojavljivanja u vezi s promovisanjem projekata, retko pojavljuje u javnosti i uspešno se skriva od paparaca na ulicama Los Anđelesa. Pre nekoliko dana, ipak, oni su uspeli da je fotografišu tokom jedne šetnje s prijateljima, a Zendejina odevna kombinacija ― iako je sastavljena od vrlo trendi komada ― nije avangardna i uzbudljiva koliko nas je navikla elegantnim izdanjima.

 

1 / 5 Foto: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia


Glumica je, naime, ponela prošiveni kožni kaput maksi dužine čiji su široki i retro reveri prekriveni crnim veštačkim krznom, maslinastozelene pantalone širokih nogavica i bele "džordanke" s burgundi detaljima. Ovakav stil odlično se uklopio uz njenu odnedavno crvenu kosu, a Zendeja je sve vreme nosila zaštitnu masku i odlučila se za izgled bez trunke šminke.


I modne ikone zaslužuju neki dan odmora, zar ne?

 

makonda-tracker