instašik

One su najpametniji način da potrošite novac: 3 fore uz koje će vam ČIZME S DEBELOM ŠTIKLOM pružiti još efektniji izgled

0

Ponuda čizama nikad nije bila raznovrsnija, ali se proteklih godina devojke koje preferiraju visoke potpetice, a mnogo vremena provode na nogama, najradije vraćaju modnom klasiku — čizmama s blok-petom, koja pruža i udobnost i izuzetan izgled.

foto: Shutterstock, Victoria Chudinova
foto: Shutterstock, Victoria Chudinova

Visoke, kratke, jednobojne, šarene, od prevrnute ili glatke kože... Čizme s debelom štiklom su nam se vratile još pre nekoliko sezona i zaljubljenice u modu su ga oberučke prihvatile!


Ovaj trend, koji je bio vodeći tokom šezdesetih godina, osvaja i street style i formalni stil jer je izuzetno praktičan način da vizuelno izdužite nogu i čitavu figuru, izgledate seksepilno i trendi, a ujedno uživate u svoj udobnosti koju blok-peta pruža.


Ako ne znate, međutim, kako biste mogli da ga nosite, predstavljamo vam nekoliko ključnih saveta. Prvi i osnovni je: pustite mašti na volju! Dozvoljno je (skoro) sve, a efekat je fantastičan u gotovo svakoj varijanti za koju se odlučite!

 

 

  • Uz džemper-haljinu ili duks-haljinu

 


Ukoliko ste nabavili model čizama s punom štiklom koji je iznad kolena, odličan način da ih kombinujete jeste uz komad odeće kakav je tunika, ali u skladu s novijim trendovima možete otići i korak dalje i poneti džemper-haljinu ili duks-haljinu i uneti sasvim novi nivo seksepila! Odaberite neke kvalitetne čarape koje će vam ugrejati nogu i odevni predmet efektnog dezena, aplikacije ili natpisa i garantovano ćete postići look u stilu Arijane Grande.
 

  • Kaubojke — uz džins!

 

 

Ako su čizme s debelom štiklom koje su vam zapale za oko inspirisane kaubojskim stilom, ima li boljeg načina da ih nosite od spoja s teksas pantalonama? Ako postoji, javite nam! Što se nas tiče, ovaj model čizmica najbolje izgleda s farmerkama, a ako ste se odlučili za gležnjače možete da nosite i skinny džins i pantalone širih nogavica, ali izbegavajte podvrnute kako ne biste skretali pažnju s obuće.
 

  • Čizme kolena obavezno sa suknjom

 

 

Vaš izbor je obuća do kolena? Obavezno je kombinujte s mini-suknjom ili kratkom haljinom i pružite malo razigranosti i zabave svom izgledu.

 

 

U tom slučaju, odlično će izgledati statement komadi od pletiva, poput džempera ili dugačkih prsluka, a slobodno se odlučite i za čizme u nekoj efektnoj boji poput zelene ili crvene, koje pružaju mogućnost za igranje detaljima.

 

 

makonda-tracker