tako se to radi!

Stara 66 godina, ali nema modni rok trajanja: Zendeja nosi samo REMEK-DELA, a ovo je NAJLEPŠE DO SAD

0

Mislili ste da ne može bolje od Kavalijeve vintidž toalete sa zlatnim detaljima u obliku kičme? Greška — Zendeja Kolman uvek može bolje!

foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Zvanično najmlađa modna ikona u istoriji svaki put prevaziđe sebe kada je reč o najsvečanijim izdanjima, pa ni dodela NAACP Image nagrada, iako je bila samo virtuelna, nije izuzetak.


Zendeja Kolman (25) i u ovoj prilici ostavila je sve bez daha, a za ovu online dodelu odabrala je čak dve odevne kombinacije.


Prva je haute couture haljina modne kuće Valentino, čije je Zendeja zaštitno lice, a reč je o svetlucavoj srebrnoj haljini s bretelama koja je istakla njenu vitku figuru. Glumica ju je upotpunila velim kaputom sa srebrnim detaljima istog brenda i jednostavnim belim salonkama s visokim štiklama. Jednostavno — očaravajuće!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)


Ipak, da je sama sebi najveća modna konkurencija i da od spektakularnog može bolje, Zendeja je pokazala drugom toaletom, koju je pokazala na Instagramu i zbog koje je još veći žal što nismo imali priliku da je vidimo na crvenom tepihu.


Reč je o modelu modne kuće Balmain, vintidž haljini iz 1956. godine, čiji gornji deo čini pripijen korset smaragdnozelene boje. Ispod njega pruža se veličanstvena crvena suknja, koja se od kukova širi u balski kroj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Zendeja je kosu zalizala u stilu starih holivudskih diva, odlučila se za jednostavan večernji makeup, a tu su i efektne dijamantske minđuše.


Fotografiju prelepe glumice u ovoj haljini podelio je njen stilista Lo Rouč, koji se njom zahvalio Olivijeu Rustenu, kreativnom direktoru modne kuće Balmain, što im je dopustio da se posluže "arhivom" ovog brenda.


Postoji li savršenija haljina? — zapitao se on.


Ako nas pitate, teško!

 


 

makonda-tracker