bodrila je svoje sugrađane

Kolinda Grabar Kitarović doterala liniju do savršenstva: Smršala 30 kg, pa ponela kombinaciju zbog koje "gori" Balkan

2

U poslednjih nekoliko dana fudbalska reprezentacija Hrvatske bila je u centru pažnje medija zbog velikog postignutog uspeha

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivša predsednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović u poslednje vreme intrigira javnost ne samo zbog političke retorike, već i zbog fotografija koje često objavljuje na društvenim mrežama. 

 

Ona je još jednom pokazala koliko joj je važna njena zemlja. Kolinada je svim srcem navijala u Kataru za Vatrene momke, a nije odolela i da još jednom i putem odeće pošalje poruku podrške.

 

 

Naime, ona je na svojim društvenim mrežama sa svojim pratiocima podelila fotografiju na koju niko nije ostao ravnodušan. Tu smo imali prilike da vidimo da je Kolinda svoju liniju, slobodno se može reći, doterala do savršenstva.

 

 

Ona je, kako navode domaći mediji, smršala više od 30 kg i reklo bi se da joj to pričinjava pravo zadovoljstvo sudeći prema onom što vidimo na njenom licu, a to je veliki osmeh zadovoljstva. 

 

Osim u ovom autfitu Kolidu smo imali prilike da vidimo i u mnogim drugim modernim izdanjima koja možete pogledati u galeriji koja sledi.

 

1 / 6 Foto: Vanessa Carvalho / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker