bez dlake na jeziku

"Ovo prelazi sve granice!" Supruga Baneta Trifunovića progovorila o trudnoći

1

Glumci Branislav Bane Trifunović i Tihana Lazić uživaju u ljubavi, a lepa glumica je sada na svoj način odgovorila na brojne vesti o blaženom stanju.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Lazovićeva se avgustu u na raskošnoj svadbi u Novom Sadu udala za našeg glumca Branislava Trifunovića.  Nakon toga brojni mediji imali su vesti sa naslovima u kojima su zastupljena imena Baneta Trifunovića, hrvatske glumice i reč "trudnoća".

 

 

Lepa Tihana je sada rešila da svima odgovori na takve vesti i to je uradila putem Instagrama. 

 

 

Često tako tabloidi pišu, navikne se čovek. Odmahneš rukom, nekad se dobro nasmeješ, uglavnom ignorišeš. Onda se pojavi s vremena na vreme "članak" i naslov koji nije ni smešan, a nije ni za odmahivanje rukom. Štaviše, vrlo je opasan, veoma uvredljiv i prelazi sve granice - rezignirano je napisala lepa glumica.

 

 

 

Vidno iziritirana zbog toga što u medijima često viđa vesti na temu trudnoće sa Banetom Trifunovićem, Zadranka je nastavila malo žešćim tonom.

 

 

- Možda ne mogu da imam decu, možda ne želim da imam decu, možda sam bolesna, možda pare želim sa trošim na cipele, ne na pelene, možda nemam majčinske instinkte, možda silno želim, ali se bojim! Možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lenja, možda su mi psi draži od dece, možda sam imala četiri spontana pobačaja, možda želim da plešem do pet ujutru svako veče! Možda ne znam šta želim, možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje telo sada sviđa i ne želim biti trudna, možda nosim traume, možda ne želim prestati pušiti, možda ne želim izmišljati društveno prihvatljive "razloge" zbog čega nisam majka. Zato, odje*ite' - žustra je Tihana.

 

 

Glumica je uz ovaj tekst okačila i video klip u kome se vidi nekoliko naslova sa tematikom njene trudnoće, a onda se na kraju snimka u kadru pojavila i ona i pokazala srednji prst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker