tata i ćera

BESKRAJNA LJUBAV U POGLEDU: Sergej Milinković Savić u prvoj šetnji sa ćerkicom - kad vidite kako je gleda rastopićete se

0

Sergej je nedavno postao tata, a sada je polako počeo da se bavi svoijim novim roditeljskim dužnostima. 

 

 

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Naša reprezentacija sa Draganom Stojkovićem Piksijem na čelu nije se baš proslavila na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, ali je zato Sergej Milinković Savić imao dosta razloga za zadovoljstvo u okviru turnira. Razlozi naravno nisu bili sportske prirode, ali je Sergej u tom periodu dobio ćerkicu Irinu, što je i proslavio u kampu sa ostalim saigračima u Kataru.   

 

 

Sergej je već dugo u ljubavi sa mamom male Irine, Natalijom Ilić, koja važi za jednu od najlepših devojaka, verenica i žena fudbalera na našoj sceni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Natalija se porodila u Novom Sadu dok je Sergej bio sa reprezentacijom u Kataru, pa naš fudbaler nije mogao uživo da vidi ćerkicu sve dok naši momci nisu ispali sa prvenstva. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Prvu zajedničku fotografiju Sergeja, Natalije i Irine koju je javnost videla uslikao je nedavno Sergejev brat - Vanja Milinković Savić

 

 

Sergej Milinković Savić
foto: Printscreen/Instagram/Vanja32

 

Mladi tata je sada već počeo da se bavi i drugim roditeljskim zaduženjima, tako da je izašao u prvu šetnju sa ćerkicom. A koliko voli malu Irinu najbolje ilustruje ovaj njegov pogled pun ljubavi, koji je uputio svojoj ćerkici dok je vozao u kolicima. 

 

 

Inače, ne bi trebalo zaboraviti da Sergej i njegova Natalija prema najavama uskoro planiraju veliku svadbu, ali će se to verovatno desiti kad naš sportista bude imao pauzu u italijanskom šampionatu, gde nastupa za svoj Lacio.   

 

 

 

 

makonda-tracker